onsdag 17 juli 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Idag är jag riktigt, riktigt arg!

Jag har läst om ett katthem där en skygg mamma lämnades in nyligen med sina ungar. Efter några dagar ringde inlämnaren till katthemmet ifråga och undrade om hur det gick. Då fick hon veta att den skygga kattmamman avlivats!

Vi får ganska ofta in både skygga mammor och andra skyggisar. Hos oss avlivas de inte! Enda gången vi fattar det svåra beslutet att avliva en katt är om den är så sjuk och lider och inte kan förväntas bli frisk med behandling.  Annars jobbar främst vår hälsoansvariga med skyggisarna. Det kan ta tid, men en dag blir de tryggisar.

Om ni ska lämna in en upphittad katt  -  se till att lämna den till ett SVEKATT-anslutet katthem. Där jobbar vi efter No-kill. Vi är inte bara ute efter pengar som de katthem som avlivar katter bara för att de är rädda och skygga. Fy för dom!

13 kommentarer:

 1. Hur kan man bara släcka någons liv så lättvindigt? Det får husse att koka inombords när han läser om sådana rent ut sagt känslokalla tvåbeningar. Alla förtjänar tid, tålamod och omtanke d.v.s. även skyggisar. Husses förra kisse och en av oss började som skyggisar men blev/är tryggisar.
  Du hade tur som hamnade på rätt katthem Isadora!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, såna som er husse behöver vi fler av. Han visar respekt för alla katter!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Detta katthem borde skämmas!!
  Mjau - precis som du säger att det är viktigt att se till att det är ett SVEKATT-anslutet katthem med No-Kill-policy. Kanske hade inte detta katthem det?
  Dessvärre finns det fler katthem som inte har denna policy. Egentligen borde det finnas en lista på alla katthem där det uttryckligen står vilka som är SVEKATT-anslutna med No-Kill.
  Jag vet att en av de mest "kända" kattorganisationerna inte tillhör är varken det ena eller det andra, så det gäller att se upp.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, på SVEKATTs hemsida kan man se vilka katthem som r anslutna (se www.svekatt.se). Där står bl a vi. Om man inte ställer upp på No-kill blir man inte medlem i SVEKATT.

   Radera
 3. Oj vad vi morrar och fräser här!
  De borde inte få kallas katthem!
  Vilken tur att inte jag hamnade där när jag och mina ungar fångades in! *morrhårsdarr*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, det är många katter som har haft anledning att vara glada för att de hamnade på rätt katthem. Det gäller att se upp när man lämnar in en katt.

   Radera
 4. Hur kan dessa människor kalla sig djurvänner, för det gör de säkert? Sorgligt, bedrövligt, eländigt, tragisk...orden räcker inte till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jag förstår inte hur de fungerar. Det händer att även vi på vårt katthem måste låta en katt somna in, men då är den så sjuk att det inte finns nån bot. Då är vi jätteledsna alla på katthemmet.

   Radera
 5. Fullkomligt avskyvärt!!! Vilka vidriga barbarer som driver detta katthem! Sådana ställen borde inte få finnas. Tycker att alla katthem borde vara SVEKATT-anslutna.
  Det måste ha känts hemskt för upphittaren att veta att de dödat kattmamman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jag tror att upphittaren är väldigt upprörd. Hen visste inte vad det var för katthem hen lämnade katterna till utan trodde säkert att de skulle få hjälp att bli trygga.

   Radera
 6. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Ilekhojie tog tillbaka min man som skilde sig med mig i ett bra år. Jag kommer från Island. Trots att jag har mun i hela kroppen räcker det inte att tacka Dr Ilekhojie för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig med mig i ett år och har varit i ont och smärta utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade Dr Ilekhojie. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när Dr Ilekhojie sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom. E-post: gethelp05@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348147400259

  SvaraRadera
 7. Hej vänner, jag heter Anna Sjoberg, från Stockholm - Sverige. Jag läste bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mig själv, bara för några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar publicerad av en dam Jennifer från Madrid sa hon att en stor man från Africana-nationen som heter Dr.Oduduwa kunde återföra sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrytning. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för en brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i cirka 2 år jag har varit separerad. Bara omedelbart skickar jag e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han sa till mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt ärende är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall genom åren. Jag försökte eftersom jag inte har något att förlora från att försöka. han krävde för fotobilder och jag köpte ljus och annat stavmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdag morgon efter att kärlek stavning aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min ex man, han pratade så snyggt med mig och ber om ursäkt för att han hade brutit upp med mig, att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att han kom tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. Jag kunde aldrig föreställa mig att det fungerar så snabbt tills i går morgon kom min man tillbaka hem för att träffa mig och våra två härliga barn, vi är alla glada som en familj.
  Dr.Oduduwa har stora magiska stavkrafter för att lösa följande: ...
   1) älskar stavdel för att vinna spel
  2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Makarnas förtroendevilkar
  5) binder stavning att leva tillsammans för evigt
  6) Uppdelningsstavningar (avsluta förhållande)
  7) Magiska rötter och örter för stark erektion och långvarig sex
  8.) Magisk trolldom som marknadsförs på ditt jobbkontor
  9) Magiska trollformler för att få ett barn. (kvinnans frukt av livmodern)
  Obs: Jag var desperat efter att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar snabbare bara desperata som söker efter ett brådskande resultat för att återställa verklig kärlek och fred i äktenskapet för att kontakta Dr.Oduduwa omedelbart. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...