söndag 2 september 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag visar jag en bild som ni aldrig sett förut. Bilden visar Bonnie och Christer. Det är två väldigt speciella människor ska ni veta.

Dels har de 4 katter, varav 3 från Södertälje Katthem. Jag behöver inte jama om hur bra de fått det. Dels hjälper de oss att bygga nya katthemmet!

På bilden ser ni dem under en av sina sällsynta pauser. Ni anar inte hur mycket som hänt under de dagar de jobbat på nya katthemmet. Jag blir alldeles varm i pälsen när jag tänker på att det finns såna människor.

Tänk om världen vore full av såna istället av såna som överger sina katter.

Sen kan jag också jama att vi haft öppet hus idag och då har vi bl a träffat Pelles matte. Hon är också en sån där speciell människa, som trots att hon är allergisk inte kastar ut Pelle, utan medicinerar för att han ska ha de bra.

Det finns i alla fall hopp för mänskligheten!8 kommentarer:

 1. Oj vilka bra tvåbeningar! *klappar tassarna* Det är ibland lätt att glömma bort alla som gör fanKATTiska insatser för oss katter och bara komma ihåg alla dummisar som gör illa djur. Tänk om det fanns fler som Bonnie och Christer. Vi läste om en annan katthjälte hos Wikki idag, Vladimir som gjorde en hjälteinsats för att fånga in Tasse som sprungit bort. Idag har det varit många goda nyheter, hoppas det kommer många fler såna dagar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det är jamarroligt att kunna lyfta fram såna som gör bra saker. Sånt vill man läsa mer om.

   Radera
 2. Hoppas att Bonnie och Christer hör ända till Södertälje hur mycket vi spinner för dem! Katten Pelle har också haft en fantastisk tur med sina människor. Tur att det finns massor av snälla människor som sätter värde på oss kissar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, ja det är verkligen tur. Det är lätt att glömma dem ibland.

   Radera
 3. Tänk vad det är bra att det finns såna människor också! Hurrjam för dem! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, alla borde hurra för alla människor som är snälla mot katter.

   Radera

 4. Matte träffade de däringa bra tvåbeningarna, som bygger och river, också och har anmält sig o husse till dem som hjälpredor när det behövs och de e lediga från sina jobb.
  Matte skulle aaaldrig kasta ut mig! Sover ju på hennes kudde och hon gillar det. Hon funderar på en kompis till mig men är osäker på om det skulle fungera för jag e ju lite känslig om reviret, säger hon.

  Hon sa att du Ninja var så fin och söt! Hoppas du får det jättebra i ditt egna hem snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, vad snälla ni är! Man ser att det går att lösa även allertiproblem om man bara vill. Jag hoppas också jag får det bra.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...