måndag 3 september 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Nu ska jag berätta en hemlis: jag är inte kvar på katthemmet!

Idag på eftermiddagen kom husse och hämtade mig. Jag fick åka i blogghjälpens brummis och det gick över förväntan. Hon krockade inte en enda gång.

Jag var ganska tyst i bilen, jamade bara några gånger för att tala om att jag inte gillade att åka brummis.

När vi kom hem sprang jag och la mig under husses säng. Tyckte det verkade tryggast där. Jag känner ju inte igen vare sig husses röst eller lukterna i lägenheten än. Jag har ju bott länge på katthemmet och det kommer nog ta lite tid att vänja mig vid ett nytt hem.

Hann i alla fall se att balkongen var innätat ordentligt. Ska nog titta på den när jag känner mig hemma.

Blogghjälpen såg jamarledsen ut när hon åkte. Hon sa att hon kommer att sakna mig som bara den. Hon kommer att skriva om det i morgon. Hon kommer också ringa husse för att höra hur jag har det. Ni ska alltså få rapporter från mig framöver.

Jag vill så klart tacka alla snälla bloggkompisar som följt mig och stöttat mig under den tid jag varit bloggkatt. Utan er hade allt varit så mycket tråkigare. Helst skulle jag velat ha ett jamarstort avskedsparty, men jag är inte så förtjust i att jama farväl, så det får bli via bloggen istället.

Hoppas ni fortsätter följa bloggen från Södertälje Katthem. Den kommer leva vidare även om det blir en annan bloggkatt. Det är många kvar som behöver uppmuntran och stöd.


23 kommentarer:

 1. Tänk att du är i ditt alldeles egna hem just nu, och att du och din husse håller på att lära känna varandra! Kan inte jama hur glad jag är för din skull, och det ska bli spännande att få litet rapporter framöver! Och såklart att få veta vem som ska ta över ditt ansvarsfulla arbete!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det är en alldeles overklig känsla. Det kommer nog ta tid att förstå det här.

   Radera
 2. Lycka till med din husse bästaste Ninja!!!
  Hoppas att ni ska trivas tillsammans :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, tack. Jag hoppas också vi ska trivas tillsammans.

   Radera
 3. Tänk att du är HEMMA! Vi är så glada för din skull, och tänk att till slut kom han, din egna HUSSE. Nu är vi säkra på att du och husse kommer att få det jättebra tillsammans när du har boat in dig. Vi kommer att sakna dig massor och ser fram emot rapporter om hur du har det.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, än känns det väldigt ovant i mitt nya hem, men det måste få ta lite tid.

   Radera
 4. Åh vad härligt att du äntligen har fått en alldeles egen husse Ninja. Fina svarta Ninja-missen. Hoppas nu att ni trivs tillsammans.
  Tass och NosGos från Kolfart & Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mjau Finaste Ninja, så jamars bra att du ÄNTLIGEN har fått komma hem till ditt eget hem. Hoppas du kommer att trivas där i ditt hem. Du får höra av dig mer om det framöver.
   Vi kommer jamars att sakna dig mycket.

   Tass Tass

   Radera
  2. Kolfart & Gräddnos: jag hoppas också vi ska trivas tillsammans. Fast allt måste få ta lite tid.

   M, C, T, S, jag nu har det äntligen hänt!

   Radera
 5. Oj, nu blir vi lite tårögda av lycka här. Tenk att du fått ett eget hem entligen. De' kan tjennas lite leskit i början, men efter ett tag så tjenner man sej allt mer hemma å en da' kommer du inte var redd längre å då kommer allt tjennas jamarbra. Ja' vet ju schelv hur de' va' när ja' flyttade till husse.
  -Tindra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, de tjenns jettebra att höra att det inte bara e ja´som tycker de e lite leskigt att plötsligt komma till ett hem. De va så jettelenge sen jag bodde nån annanstans en på katthemmet. Men jag venjer mig nog snart.

   Radera
 6. Va skojigt du kommer att få! Massor att undersöka och så lära känna husse också. Fattar om det känns lite ovant och läskigt, du har ju haft otur tidigare men du ska se att det blir bra. Annars får husse förklara sig för blogghjälpen är jag säker på. Min matte e så glad att hon hann "pilla" lite på dig innan du flyttade, hon har börjat tycka väldigt mycket om dig ser du. Tass tass söta du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, ja här blir det mycket att göra. Vad snällt av matte att hon tycker om mig!

   Radera
 7. Åh vad roligt att du är hemma i ditt eget hem med din alldeles egna husse! Jag kommer ihåg hur läskigt allt var i början när jag flyttade hem till matte och låg under soffan i nästan en vecka innan jag vågade mig fram ordentligt. Fast jag låg och tassade matte på fötterna när hon satt och tittade på tv. *fnissjam*
  Vi är säkra på att din husse låter dig få den tid du behöver för att känna dig hemma. Vi ser fram emot rapporter hur det går.
  Massor av lycka-till-tasskramar till både dig och din husse!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det känns bra att höra att jag inte är ensam om att tycka att det är lite läskigt i början. Fast alla säger att det går över.

   Radera
 8. OJ, så glada vi blev när vi läste det här inlägget. Tänk att du är hemma hos dig tillsammans med husse nu! Visst kan det vara läskigt i början, men vi tror att det blir jättebra, ska du se. Tur att blogghjälpen kommer att rapportera om hur det går, för det vill förstås vi också veta. Lycka till, sötnos! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, jag kommer inte släppa kontakten med blogghjälpen bara för att jag flyttat. Det har vi lovat varandra.

   Radera
 9. Vilken tur att Blogghjälpen inte krockade en endaste gång :)
  Lycka till i ditt nya hem med din alldeles egna husse , Ninja !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, ja, det var verkligen tur! JAg var beredd på det värsta. Tack för välgångsönskningen!

   Radera
 10. Åh, så glada vi är för dig här!! Jättestort lycka till nu sötaste du, du kommer få ett toppenliv, kramar från oss!!! <3

  SvaraRadera
 11. Hejdå finaste Ninja! *vinkar sorgset med tassen*

  Hoppas att allt kommer att gå jamarbra och att du snart kommer att känna dig alldeles som hemma! ♥

  Mjukaste nosbuffar
  Linnsen, Frank, Lurrvar och matte

  SvaraRadera
 12. Så glada vi är - och lite sorgsna också. För nu får vi inte träffa dig varje dag längre. Men det ska bli jättekul att höra från dig emellanåt, lova att inte dröja alltför länge med den första rapporten!
  Önskar dig all lycka i ditt nya hem ♥
  Många kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 13. Grattis lilla Ninja! Jag har inte haft så stor tillgång till nätet under lång tid så jag har inte kunnat följa dig, men detta var en glad överraskning. Jag hoppas och tror att du får det riktigt bra nu! <3

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...