lördag 29 september 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Idag har jag tagit det lite lugnt efter gårdagens alla roliga saker som inträffade. Det tar på krafterna att smälta så mycket kul.

Jag kan behöva lite lugn och ro förresten, för i morgon är det dags för öppet hus igen.  Det finns vissa rykten på stan att det ska komma celebert besök till katthemmet i morgon nämligen. Det är inte alldeles säkert, men det ser väldigt lovande ut! Om det finns några som man kan kalla för SNÄLLA människor, så är det de. Jag ska berätta mer i morgon.

Idag har inte blogghjälpen varit på katthemmet. Istället har hon varit på nåt stort varuhus i veckan och köpt en "hörts", vad nu det är. Idag har hon försökt "måntera" den. Ja, jag behöver väl inte berätta mer? Blogghjälpen och måntera! Ha-ha!

10 kommentarer:

 1. Tycker du gör helt rätt i att vila upp dig efter gårdagen, framförallt om det kommer finbesök imorgon. Vi är väldigt nyfikna på vilka det kan vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag förstår att ni är nyfikna. Ni känner dem!

   Radera
 2. Förstår att det var mycket kul igår. Härligt att få dagens ros, det förtjänar verkligen södertälje katthem. Alla underbara volontärer som jobbar där är hjältar i mina ögon.
  Och tänk så snälla Dui och Deco var som skänkte det stora klösträdet till er. Toppenkompisar kallar jag det :-)

  Spännande att se vilka som hälsar på :-)

  *fniss* du får väll ge blogghjälpen en hjälpande tass med monteringen. Är det något ni katter är bra på så är det att hjälpa till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, snart ska jag avslöja vilka som var här och hälsade på.

   Radera
 3. Vad spinnande med celebert besök! Vi misstänker nog vilka det är, men det skall bli spinnande att höra om besöket.
  Blogghjälpen och måntering? *skrattar morrisarna av mig* Vi får hoppas att hon får många hjälpande tassar av sina katter, annars kommer det att sluta i kattastrof. Wilma tackar jamarmycket för hälsningen. Vi har fått lite annan snällis-mat som är lite bättre så nu slipper vi svälta. Men vettisen har gett oss gottisförbud. *surar* Fast det vore samtidigt elakt om vi mumsade godis och Wilma inte fick. *fundilerar* Så vi får ställa upp för vår kompis och avstå vi också.
  Men hoppas ni får massor av gottisar nu när det är caturday!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, blogghjälpens katter där hemma räddade situationen som tur var. Tur att hon har dem. Bra att ni fått lite godare mat och snällt att ni hjälper Wilma genom att äta samma mat.

   Radera
 4. Mjau, vi jamar som Alice, att vi har en liten aning om vilka som kommer på det däringa besöket, men det ska iaf bli spinnade att läsa i morgon.
  Tvåbeningarna måste nog ha hjälp av oss att sätta ihop våra möbler, *Fniss*
  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, klart våra tvåbeningar måste ha hjälp, inte bara med möbler utan med allt.

   Radera
 5. jamar som föregående jamare att det är bra att du vilar upp dig idag så du orkar med morgondagen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, jag är i kanonform idag!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...