lördag 6 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Nu är det sån där helgdag igen. Jag vet inte riktigt vad det betyder. Här på katthemmet jobbar vi ju jämt. Även om det är svårare att få hit snälla människor som hjälper oss på helgerna, så finns det pålitliga människor som alltid ställer upp för oss. Visserligen skulle vi gärna ta emot fler, men vi är mer än tacksamma för de som kommer. De gör ett fantastiskt arbete och de offrar sin fritid för att hjälpa oss.

Helst skulle vi så klart vilja ha hit många, många fler människor. Det skulle behövas de som skötte allt praktiskt med oss, men även såna som kunde sitta och jama med de kompisar som är lite rädda. De behöver lära sig att tvåbeningar inte är så farliga som de tror.

Kanske går det att locka hit fler när vårt nya katthem är klart. Flera har frågat oss om det kommer bli nåt de kan hjälpa till med i helgen, men som ni förstår måste vår snälla snickare göra annat ibland, kanske till och med vila nån gång?

Vi får se nästa helg om vi kanske behöver några hjälpande händer. Det kommer jag säga till blogghjälpen att hon ska lägga ut på vår hemsida i så fall.

6 kommentarer:

 1. Min matte jobbar i något som heter hemtjänsten och där jobbar man också nästan jämt helger eller i varje fall varannan :)
  Hoppas att ni får fler hjälpande händer nästa helg så att det nya katthemmet blir klart fort !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, som tur är finns det många snälla människor som hjälper oss. Vi tror i alla fall att det inte kommer ta alltför lång tid innan katthemmet ska vara inflyttningsklart.

   Radera
 2. Min matte har precis bytt arbetsställe och jobbar inte helger, inte nu i varje fall, så bara hojta till så ilar hon över!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, underbart! Gissa om vi kommer hojta på matte!

   Radera
 3. Visst är alla snällisar guld värda! Det skall bli så roligt att se vad alla duktiga tvåbeningar har gjort med det nya stället. Vet ni något än om när ni kan öppna?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vi säger än så länge "innan jul". Hoppas förstås att det blir mycket tidigare, men vi får se.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...