måndag 8 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Idag har jag hjälpt blogghjälpen med styrelsemötet. 

För ovanlighetens skull kom hon ganska tidigt, men det visade sig att hon skulle ha ett annat möte innan styrelsemötet. Naturligtvis måste jag hjälpa henne med det också.

Nu har jag i alla fall sagt till henne att vi måste ha ett medlemsmöte. Det ska vi ha den 17 november och jag har sagt till henne att skicka ut kallelse snarast. Alla medlemmar som betalat medlemsavgift är välkomna. Fast det finns ett problem. De som kommer får nog inte träffa mig för mötet kommer att hållas på det nya katthemmet. Det kommer nog inte att vara färdigt så medlemmarna får inte träffa oss katter. Vi kommer att vara kvar på gamla katthemmet.

Ska säga till att de får åka hit efter mötet och gosa med oss. Det är inte så långt emellan.

Nu ska jag sova. Det har varit en jobbig dag. Jag fick i alla fall lite godis och gos som tack för hjälpen.

14 kommentarer:

 1. Men så dumt att ha mötet där ni katter inte sitter. Jag tycker faktiskt att de kunde ha mötena inne hos er, för det är ju trots katter det handlar om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, visst är det oss det handlar om. Men de säger att de gärna vill visa vårt blivande katthem för alla som stöder oss.

   Radera
 2. LITE godis och LITE gos?!? Så mycket som du gör, borde du få JAMARMYCKET av bägge sorterna!

  Sedan jamar jag som Sippo, hur kan man planera ett kattmöte på en plats utan katter? Jam menar, ni måste ju kunna lyssna och fräsa ifrån om någon säger något dumt! De kan ju inte veta hur ni vill ha det om ni inte får vara med och jama vad ni tycker...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, visst borde jag? Jag måste nog jama allvar med blogghjälpen innan mötet, så hon inte säger nåt vi inte godkänner.

   Radera
 3. Självklart måste det ingå i mötet att medlemmarna avslutar med att hälsa på er katter! Det blir ju också ett värdefullt tillfälle för er att uttrycka era synpunkter och för dem att höra vad ni jamar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag utgår från att det blir så att de kommer hit efter mötet. Annars ska jag minsann jama med blogghjälpen...

   Radera
 4. Vi jamar instämmande med klosterkatterna! Att förbereda 2 möten samma dag tar på krafterna så det är klokt av dig att sova tidigt ikväll. Men vilka tokiga ideer att ha kattmöte där katterna inte är. *skakar på morrisarna*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ja det var faktiskt skönt att sova efter allt jobb. Och vad ska man göra annat än skaka på morrisarna? Hur går det för Wilma?

   Radera
 5. ??EH Kattmöte utan katter,vad är det för ett möte? suckjam.
  Du får säga till blogghjälpen att ni katter oxå ska vara med, så ni kan jama vad ni vill ha jamat. Ni måste ju oxå få jama, hur ni vill ha på det nya katthemmet, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, ja det lär inte bli mycket till möte antar jag.

   Radera
 6. Det måste ju vara en av de viktigaste punkterna på hela mötet. Goset med er.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, klart det är. Måste se till att alla kommer hit sen.

   Radera
 7. Du är en riktig sötnos, Bertil! Dessutom ett styrelseproffs, och sådana har ju jättebra betalt i näringslivet, så det borde du också ha, men då i gos och godis förstås.
  Xantippa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Xantippa, styrelseproffs *smakar på ordet*. Ja, det är jag nog. Ska genast inleda tuffa förhandlingar med blogghjälpen om ersättningen.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...