fredag 19 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Nu är det fredag. Det betyder att det är 2 LÅÅÅÅNGA dagar kvar tills min matte kommer hit och hälsar på mig. Det är tur att jag har tassarna fulla med jobb, annars skulle det bli väldigt långtråkigt att sitta här och vänta.

 Sen är det Stora Kattdagen i Örebro i morgon. Blogghjälpen hade räknat med att åka dit, men hon måste prioritera att ta hand om alla snälla människor som hjälper oss att bygga ett nytt katthem. Även om blogghjälpen inte är nån snickare precis, ha-ha-ha-ha, så kan hon ju i alla fall fixa kaffebröd och kaffe. Nåt duger hon faktiskt till!

Sen har vi fått en award igen. Den här gången från Victoria

Jag gör som jag brukar, jag skickar den vidare till alla katter som inte har ett bra hem, som är sjuka, som behöver hjälp. Ni är mina hjältar!


12 kommentarer:

 1. Jag är SÅ nyfiken hur det nya katthemmet kommer se ut? Kanske blir det litet bättre än det ni har?
  Tänk att din matte ska komma och hälsa på! Förstår att hon längtar efter dig. Du ska se att helgen går rätt fort ändå. Blogghjälpen behöver säkert en del stöd, även om hon är duktig fikafixare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi är också jättenyfikna. Vi tror det kommer bli jättefint. När Christer hjälper oss finns det bara det alternativet.

   Radera
 2. Att fixa fika till alla dem som jobbar är jamarviktigt!
  Kul att DIN matte hälsar på dig igen. Mysigt att lära känna henne innan du flyttar ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, ja man förbrukar många kalorier när man jobbar så mycket som alla gör som hjälper oss på katthemmet.

   Radera
 3. Snygging! Förstår att du längtar, du har ju i alla fall en egen matte och om inte alltför lång tid ska du flytta HEM.Men det är klart att det känns långt , du får njuta desto mer när matte kommer! Alla får göra det de är bra på och man kan ju inte vara bäst på allt, vi tycker att Blogghjälpen har stora talanger på många områden. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vad snälla ni är mot blogghjälpen. Och visst är det bra att alla gör det de är bra på.

   Radera
 4. *viskar så blogghjälpen inte hör* :skall ta med lite extra godis till dig om jag följer med din matte på söndag ;-) Hörde ju att det var lite dåligt på den fronten.

  Klart någon behöver fixa fika och sånt, annars orkar man ju inte bygga om man inte får energi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, *viskar tillbaka* jättebra. Nu börjar det likna katastrof på godisfronten eftersom blogghjälpen har så mycket annat att göra med nya katthemmet.

   Radera
 5. Åh vad roligt att träffa din matte imorgon! Vad snäll blogghjälpen är som fixar kaffe och fika till dem bygger, de blir de säkert glada över.
  Här har vi tassarna fulla med att ta tass om Wilma. Idag ligger hon mest och sover och det behöver hon efter den hemska upplevelsen. Hon jamade igår att det var hemskt och att hon är öm och har ont överallt inuti. Hoppas matte har rätt när hon säger att det kommer gå över om någon dag. Vettisen såg inte så mycket förutom att hon är inflammerad i tarmen men de skall tillbaka om 10 dagar när provsvaren har kommit.
  Sen vill matte varna andra hussar och mattar lite att hålla koll på något tak i försäkringen, hon hade inte det och det blev ett mycket, mycket dyrt besök hos vettisen igår.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, er matte jamar SÅ klokt. Det är väldigt viktigt att man ser över sin djurförsäkring. Det kan dra iväg med väldigt många 1000-lappar för minsta lilla besök hos vettisen. Vi håller tassarna för att Wilma mår bättre snart.

   Radera
 6. Två dagar kommer nog gå fort tror jag, eller hoppas i alla fall.
  Blogghjälpen är säkert till stor nytta för det nya katthemmet. Så måste jag skvallra om att husse inte heller är någon vidare hantverkare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, va? Är inte din husse heller nån vidare hantverkare *stora ögon*?

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...