torsdag 18 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Idag har  blogghjälpen varit här på öppet hus. Hon hade inte så mycket tid med mig idag, men det gjorde inte så mycket för jag hade besök av andra snälla tjejer som gosade med mig. Det var bara ett problem med det goset - de hade inget godis till mig. Jag försökte säga till blogghjälpen att hon kunde hämta sitt godis (jag vet att hon har en låda med godis på katthemmet), men hon hörde visst inte.

Hon var nämligen mest inne i grannburen idag. Där sitter nämligen de tre kattungar hon haft hos sig en månad. Blogghjälpen är mån om att de ska känna sig hemma på katthemmet och om hon kan hjälpa dem på traven tycker hon att hon vill göra det. Jag tror det lindrar hennes abstinensbesvär att hon får vara hos dem. På bilden ligger alla tre i hennes knä.

Sen skänker vi en stor kram till Wilma, Alices kompis som skulle genomgå en stor undersökning idag eftersom hon inte mått riktigt bra på sistone. Vi håller tassar och tummar att hon får hjälp så att hon snart mår fint igen.


14 kommentarer:

 1. Bertil jag tror din matte Nadja kommer till katthemmet på söndag :-)Då blir det ännu mer goooos !
  Jag hänger med om min förkylning blivit bättre. Då skall jag handla er kalender tänkte jag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, vad kul och matte kommer! Hoppas du också gör det!

   Radera
 2. Så roligt med matte på besök! Och du, ni har fått en blogaward som ni kan hämta på min blogg, kram på er!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Victoria, jag ska genast tassa över och hämta awarden! TACK.

   Radera
 3. Alltid skönt med gos! bättre än godis till och med men man kan gott få två bra saker samtidigt!
  Hoppas att det går bra med Wilma, hon har ju varit risig länge..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag tycker också att man borde få både godis och gos. Samtidigt helst.

   Radera
 4. Åh, detta ständiga godisproblem...att det ska vara så svårt att ALLTID ha godis i fickorna? Varför försvåra det med att förvara det i en låda? Naturligtvis ska det vara så tillgängligt som möjligt vid alla tidpunkter på dygnet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, tänk att det aldrig kan bli nån lösning på detta gigantiska problem? Det är ju solklart att lådor INTE är till för att förvara godis i. Vad tror tvåbeningar att fickor är till för?

   Radera
 5. Åh tack så mycket för kramen till Wilma, vi skall ge henne den imorgon när hon kommer hem. Matte åkte iväg med henne idag och skall hämta henne imorgon kväll. Det känns jamarkonstigt utan henne här hemma och vi har gått och letat efter henne allihopa. Det hjälpte lite att vi fick godis av matte, vi har inte fått det på kattiljoner år eftersom Wilma inte kan äta det.
  Hoppas blogghjälpen tar fram godisburken till er imorgon!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, klart det känns konstigt utan Wilma. Det är alltid konstigt när en katt inte är där den ska vara. Hoppas allt gått bra idag för henne. Vi håller tassarna.

   Radera
 6. Tur att du fick gos i alla fall, även om lite gottisar skulle suttit fint också. Nu är det ju ännu närmre tills du får ditt eget hem och då blir det nog gottisar och gos i massor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag längtar som bara den efter mer gos och godis. Tror min matte är bra på båda!

   Radera
 7. Så snälla ni är, du och blogghjälpen. Trots att ni har så många nödställda vänner att ta tass om, så tänker ni ändå på oss andra. Det är stort!
  Hoppas du får BÅDE massor av gos och massor av gottisar nästa gång. Det är sanna mina jam inte mer än rätt, så som du sliter med bloggandet och möten och allt *stampar med tassen*
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frasse, klart vi tänker på våra kompisar, särskilt de som har det kämpigt. Vi sitter och håller tassarna jättehårt för Wilma!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...