torsdag 25 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Ni som läste bloggen igår kommer nog ihåg att jag jamade om hur viktigt det är för oss katter att vara ID-märkta? Men som många påpekat är det också viktigt att man registrerar märkningen, annars är det ju ändå ingen som vet var man hör hemma.

Man kan vända sig till SKK (Svenska KennelKlubben) eller Sverak. Där kan man anmäla sin katt och sig själv.

Sen har blogghjälpen åter försökt ändra lite på hemsidan idag. Först vill hon ha in loggan från Göteborgs Katthjälp på hemsidan. Hon hittar inte var hon ska lägga in den.

Sen har hon nån gång skapat ett konto som ska föra över pengar till katthemmet för att hon tillåter annonser på bloggen, men det är så krångligt så ännu har hon inte lyckats. Jag kan jama att hon är ganska irriterad över att det inte finns några enkla instruktioner i dessa frågor (som t o m blogghjälpen förstår). Men vi tester vidare.

13 kommentarer:

 1. Husse hälsar att han fick inte heller någon ordning på det där med reklamen, han fattade inte ett smack. Men när han sen fick det att fungera, så blev det ändå bara några ören, så han gav upp projektet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, Jag tror det är meningen att man inte ska få ut sina pengar. Vi har tjänat in nästan 400 kr och de vill vi att katthemmet får, så vi ska nog bråka vidare.

   Radera
  2. Oj, har ni fått så mycket. Då ska ni absolut kämpa vidare.
   -Husse

   Radera
 2. Bra att du tar upp att det även är viktigt att regga id-märkningen.

  Är det annonser via google? Kanske kan hjälpa till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattffamiljen, jag tror det är via Google. AdSense heter det visst.

   Radera
 3. Vi fattar inte heller det där med reklam, så vi struntar i det!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, får vi inte ut våra pengar till katthemmet kommer vi också ta bort reklamen.

   Radera
 4. Jag har inte provat reklam, så tyvärr kan jag inte hjälpa. Ni katter får väl slå era kloka huvuden ihop, så ordnar det sig säkert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi jobbar stenhårt på det här!

   Radera
 5. Tyvärr är matte oduglig när det gäller bloggar så vi kan inte heller hjälpa dig. Konstig egentligen för annars är matte faktiskt jamarduktig på datorer, så jag tror det är mest slöhet att hon inte vill lära sig så jag kan blogga. Hoppas ni får hjälp så ni kan få in några kronor extra till katthemmet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tycker det är synd att din matte inte kan hjälpa dig att blogga. Du har ju så mycket att jama.

   Radera
 6. Ingen enkel match det där med reklamen , min matte hade visst det ett tag på sin blogg men lade ner det hela för hon tyckte inte det var värt mödan :)
  Bra att du påminner om att man inte ska glömma att registrera sin ID-märkta katt !

  SvaraRadera
 7. Ser att bilden ligger där nu men vi vill gärna tipsa om att du kan göra en så jamad "widget", en fast bild som ligger på din sida, och som man sedan kan länka till Göteborgs katthems sida eller var man vill. Om du klickar på Frasses lilla facebook-widget på vår blogg så förstår du hur vi menar. Den länkar till Frasses fb-sida. Även "Bli vän med Frasse"-bilden är en widget och länkar till vän-formuläret.
  Tack för tipset med registreringen vi ska genast tassa in ett meddelande till...hmjam, funkar det verkligen med Svenska Kennelklubben, är inte den bara för skällisar? Nåjam, vi testar både med den och Sverak, det ska säkert gå bra :-)
  Tyvärr vet vi heller inte hur man gör med annonser, matte bloggar via sitt jobb så hon har inget med sådant att göra. Håller tassarna att ni får ut pengarna, 400 kronor är ju inte fy jam!
  Tassklappar

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...