tisdag 30 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Nu är det bara en dag kvar tills vi är inne i rätt månad. Nämligen min flyttmånad. Jag funderar mycket på hur det ska bli att få ett eget hem. Ett hem där jag är älskad och omtyckt. Det var inte igår jag hade ett sånt hem.

Inte för att jag haft det dåligt här på katthemmet, det är inte så jag menar, men det kan aldrig bli samma sak som att ha en egen matte och/eller husse. Jag längtar efter matte varenda dag. Jag tror hon kommer ge mig jättemycket gos och det behöver jag. Det märker alla som kommer in till mig i buren. Jag vill nästan inte släppa ut dem, för jag vill gosa mer med dem.

Idag har jag hjälpt blogghjälpen med ett möte för SVEKATT. Det är tur att det finns fler som jobbar för oss hemlösa katter. Det skulle behövas ännu fler, men förhoppningsvis kommer fler och fler inse hur givande det är att hjälpa en liten katt som ingen bryr sig om? Hoppas det.

12 kommentarer:

 1. Förstår att du längtar efter din matte och hon lär ju längta efter dig som bara den. Tänk så mysigt ni kommer att ha, ett riktigt gosmaraton.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag kommer se till att matte BARA bryr sig om MIG i flera veckor när jag kommer hem.

   Radera
 2. Nu är det inte långt kvar, Oj vad ni ska gosa!! Tänk vad härligt det kommer att bli. Hoppas verkligen att flera försår hur viktigt det är att hjälpa.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag längtar som bara den! Och visst är det viktigt att alla hjälps åt att hjälpa dem som har det svårt.

   Radera
 3. Ja, tänk så härligt det ska bli! Hoppas att du sen får många, många år tillsammans med din alldeles egna matte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja vi ska ha flera hundra år tillsammans!

   Radera
 4. Vad mysigt ni kommer ha sen! Tänk din första jul med matte, du kommer säkert få alldeles egna julklappar och julgottisar. Tiden kommer gå jamarfort tror jag.
  Bra att du hjälper blogghjälpen inför mötet. SVERAK är verkligen bra att det bildades!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ja, en alldeles egen jul! Det önskar jag att all katter fick i julklapp.

   Radera
 5. Hur har det gått med den lilla sjuka hittekatten? Xantippa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Xantippa, det ska vi berätta om snart.

   Radera
 6. Hon kommer absolut ge dig massa gos :-)Syrran har en stor säng där du får plats att sova med henne och gosa hela nätterna.
  Även jag som kommer bo rätt nära kommer över och gosar med dig så klart. Vi ser allihopa fram emot att du blir en del av får familj Bertil :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad kul det ska bli att sova i en riktig säng. Kul att du också kommer och hälsar på mig. Jag får ju en hel storfamilj på en gång.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...