tisdag 23 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Är det nån som vet vart man vänder sig om man vill stryka vissa dagar ur almanackan? Jag vill nämligen stryka alla dagar från och med i morgon till och med cirka 16-17 november. Det borde väl gå? Vem skulle sakna de dagarna?

Som alla förstår ska jag flytta då är det tänkt. Jag tror blogghjälpen får klara sig själv några dagar nu till jag har lyckats med  borttagandet av de här dagarna. Matte vill nog också att de här dagarna försvinner.

22 kommentarer:

 1. Matte har berättat för mig om människor som tagit bort hela månader och till och med år genom att göra nya kalendrar! En kille var påve och hette Gregorius, så de kallade hans kalender den gregorianska... det är visst den folk använder numera. Innan den fanns det en juliansk som var påhittad av Julius Ceasar. Kanske någon släkting till dem kan hjälpa dig?

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, har du telefonnumret till den där Gregorius?

   Radera
  2. Tyvärr är han död sedan länge, hälsar matte. Men det bor visst en ny påve i hans hus i Rom - kanske han kan hjälpa dig!

   Tass från Imma, abbemissa.

   Radera
 2. Inga problem för min del om du plockar bort dom där dagarna , så gör du det :D

  SvaraRadera
 3. Dagarna går säkert fort ändå, ska du se ;-) Annars kan du gärna ta bort dem... POFF... Borta...

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulila Huller om Buller, jag tar bort dem!

   Radera
 4. Vi vill gärna att du tassar lite till..klart du längtar men nu kan du verkligen räkna ner! Vad underbart det kommer bli när du kommer HEM! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det kommer bli kanon när jag kommer hem!

   Radera
 5. Mjau, vi har säkert missat ngn stans på vägen att du hittat din tvåbening men vi har ju läst under tiden att du har en tvåbening som vill flytta med dig, jamars trevligt, du söta katt, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, ja nu har ni nog missat att jag fått ett hem.

   Radera
 6. Tålamod min gode vän! Flytt e inte roligt, bra att du slipper röran och bara behöver flytta dig o dina saker dit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, jag tänker bara flytta mina egna saker. Det andra får matte flytta själv.

   Radera
 7. tänk lilla vän,ett eget hem med en alldeles egen matte...hälsa henne att hon ska skämma bort dig riktigt ordentligt efter ditt hårda liv!det är du värd och alla andra små missar där ute i kylan också!

  kram o nosbuffar från skruttan och leon som kom in från kylan för 3,5 år sen.
  mjau från matte sari med

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sari, Skruttan och Leon, jag ska minsann säga till matte att hon skämmer bort mig ordentligt. Skönt att ni kommit in från kylan. Alla kissar är värda ett varmt och ombónat hem.

   Radera
 8. Förstår att du vill ta bort dagarna så det går fortare, men du får tänka på blogghjälpen också. Du vet ju vilket stort jobb det är att ta tass om henne så det behövs ordentlig träning av nästa bloggkatt för att det skall fungera. Du skall se att det kommer gå jamarfort.
  *tröstnosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag håller ju redan på att lära upp min efterträdare som ska ta tass om blogghjälpen. Det är inget lätt jobb, men sån är ordningen här på katthemmet.

   Radera
 9. Jag kan också tänka mig att stryka de dagarna. Förresten de flesta dagar tills det blir varmt igen. Fast då kanske man skulle gå miste om nåt kul? Nä, vi får nog ha tålamod ändå. Bara att hålla ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. *Gustav, jag tror inte man går miste om nåt kul innan jag flyttar, så det blir nog strykning.

   Radera
 10. Vi tycker såklart att de dagarna kan strykas om det gör att du får komma till matte fortare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag tror saken är klar - dagarna kommer att strykas.

   Radera
 11. Visst vore det skönt att stryka lite dagar ibland. Fast någon dag behöver syrran för att köpa lite saker till dig som tex klösträd och sånt. Toalåda har hon redan fixat, den är jättefin och passar verkligen en snygg kattherre.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...