tisdag 9 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Idag tänkte jag berätta lite om vad blogghjälpen gör när hon inte är här hos oss. Till exempel tar hon hand om de här tre ungarna. De kom till katthemmet utan nån mamma. De skulle säkert inte levt idag om de inte blivit omhändertagna. Men idag lever de. Även om de ser lugna och fina ut på just de här bilderna där de ligger i blogghjälpens knä, är de inte alltid så här lugna.

När de först kom till katthemmet var det ganska rädda och både fräste och spottade. Men nu har de förstått att alla vill dem väl.

Snart ska de vaccineras och sedan ska de flytta till katthemmet. Där hoppas vi att jamarsnälla människor ger dem fina hem. Precis som vi hoppas att alla andra kissar får fina hem, oavsett ålder och utseende.11 kommentarer:

 1. Blogghjälpen är fankattisk! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, men hon får ju hjälp.

   Radera
 2. Det är sån tur att det finns såna människor som blogghjälpen! Stackarna, som inte hade någon mamma med sig. Inte konstigt de var rädda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det finns som tär är många andra också som hjälper oss. Annars skulle det inte gå.

   Radera
 3. `Tänk om man kunde klona blogghjälpen, det skulle behövas många som hon! *kurr* Matte fnissade och sa att hon tyckte lite synd om blogghjälpen, hon tyckte småkillarna var ett heltidsjobb att hålla rätt på när de röjde runt och blogghjälpen har en till....
  Wilma var helt bra i flera dagar förra veckan men nu är hon tyvärr sämre igen trots medukaniner och dietmat så matte ringde vettisen idag. Vettisen lät lite pessimistisk och sa att han ville konsultera sina kolleger. Ev om man skall gå ner i mage och tarmar och titta/ta prover men man ville helst inte göra det när hon äter kortison. Han skulle ringa matte på fredag. Så vi fortsätter pyssla om Wilma och håller tassarna.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, hon har nog fullt upp med både dem och sina egna katter och familjen. Vi håller tummarna för att Wilma klarar sin hälsa. Hon är väl inte så gammal?

   Radera
 4. Mjausan TÄNK om alla var som blogghjälpen, Då kanske det inte skulle behövas många katthem, *Funderar* Men det är ju jamars tur att dom finns iaf.
  Stackars kattungar som kom till katthemmet utan ngn mamma :(

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C T, S, nja, jag vet inte, jag. Hon är ju usel när det gäller godis till exempel.

   Radera
 5. Jättesöta små kissebarn :-)
  Hon är snäll blgoghjälpen som tagit hand om dom.
  Vi hoppas också dessa sötisar och alla andra hemlösa katter får ett kärleksfullt hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, vi håller tassar och tummar för alla våra kissar.

   Radera
 6. Jättesöta kattungar !
  Håller tassar och tummar i kors för att dom ska få alldeles egna hem snart !!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...