torsdag 4 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Idag har det varit svettigt värre. Som alla förstår behöver vi pengar för att driva katthemmet. Senaste året har det behövts mer än vanligt dels eftersom vi håller på att bygga ett nytt katthem, dels för att vi fått in väldigt många katter som har mått väldigt dåligt och som har krävt mycket veterinärvård.

En del av dem har klarat sig, andra har tyvärr varit så sjuka att det fått somna in. Det är lika tråkigt varje gång det sker. Man vänjer sig aldrig.

Ett av sätten att få in pengar till oss är att sälja en kalender. Det har vi gjort 3 år tidigare och jag insåg så klart att vi måste ha en kalender i år också. Nu har den kommit till katthemmet och finns att köpa där för 110 kronor. Vill man ha den skickad kostar det 110 kronor + port 25 kronor, alltså 135 kronor. Man beställer genom att betala in beloppet till vårt plusgiro 38 93 41 - 9 och skriver tydligt både namn och adress. Sen jamar jag till blogghjälpen att hon ska skicka kalendern eller kalendrarna.

Jag kan jama att den är värd varenda krona. Ni som följt bloggen ett tag kommer nog att känna igen åtminstone 2 katter. Vilka det är jamar jag inte!17 kommentarer:

 1. Er kalender vill jag självklart ha :-)
  Kanske till och med två, en i köket och en på jobbet. Jag följer nog med syrran när hon hälsar på Bertil och köper kalendern :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, ni är så välkomna till katthemmet. Bertil väntar också.

   Radera
 2. De skall jag jama till matte att hon måste köpa. I år var ju både Bosse, Mårrgan och deras mamma med. Det tyckte vi var jamarskoj. Spinnande att se vilka av våra kompisar som är med nästa år.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det finns många fina katter i vår kalender för 2013 kan jag lova.

   Radera
 3. Så fort vi har 135:- över, så ska vi beställa en kalender. Måste förresten beställa vykorten med Tindra på också, hon tjatar om det hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, senast häromdagen sålde vi flera fina kort på Tindra - till Klosterkatterna!

   Radera
 4. Oj, e det så dags igen! Boka ett par så får matte hämta när hon har vägarna förbi er. Och betala så klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, det finns gott om än så länge, så matte ska nog få sina.

   Radera
 5. Vet du vad, Sippo? Matte köpte flera stycken vykort med Tindra på när hon och gammelmatte hälsade på Bertil i söndags! Nu sitter hon på våran idolvägg (källardörren) tillsammans med dig, Wikki, Bie-killarna, Kjelle Bus, Ninja och några till...

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Bertil, jag skall se till att matte beställer en kalender av dig! DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, hi-hi, jag har berättat för Sippo att ni köpte flera kort av Tindra. Vad kul att så många fina katter sitter på er idolvägg!.

   Radera
 6. Klart vi ska beställa kalendrar, det är ju en jättebra julklapp också. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, bättre julklapp kan man inte få tycker jag.

   Radera
 7. En sådan kalender är ett MÅSTE här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det går knappt att leva utan en sån!

   Radera
 8. Vi ska absolut beställa kalendrar! Ett fiffigt sätt att slå två flugor i en tass-smäll - man hjälper sina nödställda kattvänner och samtidigt får man en vacker prydnad på sin vägg. Hurrjam, så bra! :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunilla & Frasse, visst är det bra? Jag tycker man skulle ha väggarna fulla med kattkalendrar.

   Radera
 9. Behöver du lån till projekt, investeringar, personliga lån, lån till företag, bostadslån, studielån, konsolidering och lån för olika projekt? för dem som vill få ett lån från vårt företag bör kontakta oss idag på: thomasloanservice11@gmail.com

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...