fredag 12 oktober 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

 Så var det sån där fredag igen. Det betyder inte lika mycket får oss katthemskatter som för er som redan har ett hem.

Blogghjälpen var här en stund, men jag var tvungen att skicka iväg henne på ett möte på nya katthemmet.

Det är mycket som ska planeras och ordnas med. Nästa vecka kommer det antagligen att hända en hel del där igen. Sen hoppas vi att snälla människor ställer upp. Vi vet att många privatpersoner hjälper oss, men det behövs också hjälp med material såsom golv, tak, burar etc. Jag har ju tidigare berättat om att snälla Christer fixar med alla möjliga rabatter och gåvor. Jag vet faktiskt inte vad vi skulle göra utan honom. Undrar varför det inte finns fler Christrar?

Tyvärr måste han ju jobba med annat ibland. Han har ju räkningar att betala som alla andra, har blogghjälpen berättat. Jag tycker att ALLA som hjälper katter på katthem borde slippa betala sina räkningar!

8 kommentarer:

 1. Husse hälsar och säger att han tycker att alla som har katt, borde slippa räkningar. *blink*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, bra att husse höjer ribban. Så ska det naturligtvis vara!

   Radera
 2. Ja, tänk så bra det vore om de som är aktiva i katthem kunde slippa jobba med annat! Då skulle det bli mycket mer gjort, och framför allt mycket mer gosat, tror vi. Fast ännu bättre vore ju Sippos husses förslag, för då skulle många, många fler människor skaffa katt! *kurr*

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, det vore bra om många fler skaffade katt, bara de tog ordentlig hand om dem.

   Radera
 3. Förmodligen FINNS det fler Christrar nånstans, de är bara så jamarsvåra att hitta. Och tyvärr är de utspridda över landet. Tur att det finns EN där i alla fall. Hoppas det kan komma många och hjälpa till nästa vecka. Synd att det är för långt för mig att tassa dit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi har nog haft en sagolik tur som hittat en Christer. Fast tassen på hjärtat - egentligen var det han som hittade oss! Kan ni tänka er?

   Radera
 4. Vi tycker också att de som jobbar med katthemmet skall slippa räkningar. Oj vad spinnande det skall bli att få se katthemmet klart! Vilken tur att ni har hittat en Christer, fast ännu bättre vore det ju med en hel tassfull Christrar.
  Vettisen ringde matte i morse och tyckte de skall gå vidare och titta i Wilmas mage och tarmar. Det låter jamarläskigt tycker jag men matte sa att Wilma kommer att sova och inte känna något. De skall göra undersökningarna nästa fredag. Jag hoppas de hittar något som kan göra Wilma frisk för jag saknar att gosa med henne. Hon har inte varit riktigt på humör sista tiden.
  Hoppas ni fick lite fredagsmys och gottis ikväll.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tror det räcker med en Christer för vår del, för han kan ALLT. Nu tänker vi på Wilma och särskilt ska vi tänka på henne nästa fredag. Jag tror många, många bloggkompisar kommer att ha tankarna hos henne då.

   Radera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...