torsdag 14 april 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Trots att blogghjälpen inte varit här idag har jag sett att det har kommit en present till D, min kompis som fick skärskador sedan hon stängts in i ett rum med ett trasigt glas. Presenten kommer från Kattfamiljen. När jag berättade det här för blogghjälpen sa hon att hon skulle tacka Kattfamiljen så fort hon kommer till katthemmet.

I värsta fall kanske inte det blir förrän på söndag. Undrar vad hon gör hela dagarna egentligen. Nåjam, hon har i alla fall lovat att ha med sig godis på söndag. Sen ska hon försöka komma åtminstone nån dag under påskhelgen. Då är det nämligen svårt att få hit folk som jobbar, för då ska dom ha ledigt. Det tycker jag är jättekonstigt. Vi tar ju aldrig ledigt. Vi jobbar ju här på katthemmet varenda dag.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det har varit mycket att göra på sistone och ännu mer blir det nästa vecka. Det är bara att slicka på tassarna och ta nya tag!

14 kommentarer:

 1. Vad gulligt av kattfamiljen! Matte skicar gos rund öronen och kli på magen. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att din kompis D har fått en present! Det är hon verkligen värd! Hur mår hon nu? Undrar vad blogghjälpen gör hela dagarna när hon inte har tid att gosa med dig? Undrar vad tvåbeningar gör över huvudtaget hela dagarna. Man ser ju aldrig att de har åstadkommit något, men ändå är de så upptagna. Matte hälsar att ni får säga till om ni behöver något mer utskrivet, hon har tillgång till att skriva ut ända upp till A0 om det är bra upplösning på det som skall skrivas ut, men hon kan bara plasta in upp till A3.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Så fint av Kattfamiljen att skicka en present till din kompis D. Lilla missan, vi hoppas att de dumma såren är helt läkta snart! Nog blir det skönt för er kissar att träffa blogghjälpen igen på söndag. Och godis gör det hela ännu bättre, förstås! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Oj så snällt av Kattfamiljen att ställa upp för en katt i nöd. Vi vill absolut veta hur hon mår nu! Sen tycker vi det är synd att det är så långt härifrån till Södertälje, för annars kunde vi ha skickat dit våra mattar som vikarier i påsk, men det är nästan 30 mil, så det går inte.

  Tass från Imma, abbemissa

  SvaraRadera
 5. Så snillt av Kattfamiljen att skicka ket till lilla D !
  Hoppas att D kryar på sig fort , fort !!!

  SvaraRadera
 6. Vad fint att D får en present, hoppas hon blir alldeles bra snart igen. Sen förstår jag inte heller...vadå lediga? Det är ju du och dina medhjälpare som gör mesta jobbet. Människorna ska väl vara glada att få komma och vara med er en stund!

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco, Kattfamiljen är jättesnäll. Det är ni också för blogghjälpen har talat om att ni skänker pengar till katthemmet. Det är jättesnällt av er.

  SvaraRadera
 8. Alice, jag man undrar verkligen vad de gör på dagarna, tvåbeningarna. Omöjligt att förstå. Jättesnällt om matte kan skriva ut mer. Jag har fått flera skyltar från Gustav som jag gärna vill ha utskrivna. Ska visa dem snart på bloggen.

  SvaraRadera
 9. Findus, ISak och Rasmus, problemet är bara att det tar så lång tid innan det blir söndag. Det är ju flera kattiljoner timmar kvar.

  SvaraRadera
 10. Imma, jag tycker det är jättetokigt att ni bor så långt bort. Jag skulle gärna vilja att ni bodde nära oss så ni kom hit ofta och hälsade på.

  SvaraRadera
 11. Verkligen hyggligt av Kattfamiljen att skicka tröstpresent till D.
  Sen är det nog så att när man som vi katter ständigt har tassarna fulla så har man svårt att förstå det där behovet av fritid. Vårt jobb är ju en livsstil.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 12. Kjelle Bus, visst är det snällt av Kattfamiljen. Och det bästa är att det är många fler som hjälper oss på katthemmet. Det är vi jätteglada för, annars skulle vi inte få nån mat och ingen medicin heller när det behövs.

  SvaraRadera
 13. Gustav, visst är det konstigt. Och vad är det de är lediga från? Vi klarar ju av deras jobb på ett litet kick.

  SvaraRadera
 14. Frasse, där jamade du mitt i prick. Vårt jobb är en livsstil. Vi är alltid redo!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...