lördag 30 april 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Efter vad jag berättade igår undrar ni förstås hur det går för Lycka? Man kan väl jama att det är så bra det kan vara med tanke på omständigheterna. Hon är fortfarande väldigt svag och faran är tyvärr långt ifrån över. Hon är så klen att hon behöver stöd när hon ska resa sig upp eller vända sig till exempel.

Men hon äter och gör vad hon behöver när hon lyfts över till lådan. Hon spinner och trampar med framtassarna hela tiden. Vi kan bara hoppas att hon orkar kämpa vidare och att hennes skador inte redan har blivit alltför omfattande.

Oavsett vad som sker vet jag att hon är i de allra bästa händer nu.

Jag berättar mer i morgon. Då ska jag försöka återgå lite till vardagen också, men idag känns det så ledsamt eftersom Lycka är så sjuk. Tack alla ni som håller tassar och ger henne stöd på alla sätt ni kan. Jag vet att hon känner det och kanske orkar hon kämpa vidare tack vare det.

11 kommentarer:

 1. Positivt att lilla Lycka trots allt äter och fixar "lådan". Vi fortsätter att hålla tassarna, jättehårt! Lilla gumman, man önskar ju så att när något så hemskt har genomlidits så ska det gå bra när väl räddningen kommer. Hoppas, hoppas! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Känns som ett gott tecken att hon äter och går på lådan. Jättefin bild på dig Lilja. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vi fortsätter att hålla tassarna och tänka på lilla Lycka. Tack för att du uppdaterar oss om vad som händer. *nosbuff*

  SvaraRadera
 4. Vi katter är ofta tuffare och segare än man anar... Spinner för dig, lilla Lycka!

  Fortsatt skön Valborg i lvrigt, allesammans!
  TassKram Wikki & MysKurr Nova

  SvaraRadera
 5. Tack för rapporten. Har funderat lite på hur de gått för henne. Å heder åt fastighetsägaren som kontaktade er! Samt, givetvis, åt alla som ser till att fröken Lycka överlever!

  SvaraRadera
 6. Findus, Isak och Rasmus, visst tycker man att det borde gå bra nu när hon äntligen fått hjälp.

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco, vi hoppas allt vad vi kan att lilla Lycka ska klara detta.

  SvaraRadera
 8. Sippo, jag förstår ju att ni liksom jag undrar hur det går för Lycka.

  SvaraRadera
 9. Wikki, vi hoppas att Lycka är av riktigt segt virke!

  SvaraRadera
 10. Karlavagnen, jag förstår att många undrar hur det går. Det gör jag själv också.

  SvaraRadera
 11. Jag hörde en veterinär säga på tv att katter har det bästa läkköttet av alla husdjur. Visst är det förhoppningsfullt att Lycka har aptit och tassar på lådan. Och spinner! :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...