onsdag 6 april 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har det hänt grejer här. Ni kanske märker att bloggen är ovanligt sen idag? Det är helt och hållet blogghjälpens fel. Hon har nämligen haft styrelsemöte ikväll. Som jag blivit lärd av Ross och Nikita gav jag henne tips om vad hon skulle säga och vad hon skulle ta upp på mötet.


Innan mötet var hon inne i min bur och kliade mig på huvudet om runt öronen. Det var jätteskönt och jag spann som bara den. Jag är inte ett dugg rädd längre när nån gosar med mig! Jag tycker det är toppen.

Nåjam, sen började mötet och trots att jag sa till henne precis vad hon skulle säga, så babblade hon en massa annat också, så mötet drog ut på tiden. Men det var inget jag kunde göra nåt åt.

Sen visade jag henne också att vi fått post! Det var ett stort fint kuvert från Gustav med hans fina skyltar inplastade. Jag sa till blogghjälpen att vi skulle sätta upp några på katthemmet, men att vi också skulle sälja en del på den loppis jag har planerat att vi ska ha på katthemmet snart. Jag tror den skylten kommer göra succé!

8 kommentarer:

 1. Jag tror skyltarna blir en sån där bestseller. Vem vill inte ha en sån fin skylt hemma?

  SvaraRadera
 2. Viss är det härligt med gos! Man vill riktigt luta huvudet in i handen som stryker och kliar och bara blunda... Bra tillfälle att instruera blogghjälpen inför mötet. Gustavs skylt var så suverän, så vi tror att den kommer att sälja bra. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Det är så skönt med gos och kli, härligt att du har upptäckt det! Vi tror också att skyltarna blir en succé. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Sippo, jag tror också de blir en bestseller. Det borde sitta en sån i varje hem!

  SvaraRadera
 5. Findus, Isak och Rasmus, det är jättefint att bara blunda och trycka huvudet i handen på den som smeker en. Det kan man göra hur länge som helst.

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco, ja nu har jag verkligen upptäckt gosets hemligheter.

  SvaraRadera
 7. Jamar samma sak här, att den där skylten kommer att bli så jamars bra, att sälja på den däringa loppisen ni ska ha på katthemmet framöver.
  Håller tassarna hårt, att ni får en hel del sålda.
  Visst är det skönt när ngn snäll tvåbening kliar oss på huvudet och runt öronen, mjau

  Tasstass på dig du fina katt

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 8. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, vi tror stenhårt på att skylten kommer bli en succé.

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...