torsdag 21 april 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har jag två kuliga saker att berätta. Det första är att Gustavs matte  är hemma igen. Det tycker jag är jätteroligt både för Gustavs matte och för Gustav. Jag förstår att hon inte ville stanna på nåt dumt sjukhus, utan att hon ville hem till Gustav. Det är ju han som är den som kan ge den rätta behandlingen om man behöver vård. Hoppas hon håller sig frisk nu. 

 Det andra är att det kommer att bli möte hos Sippo, Tindra och husse den 7 maj. Vi hoppas det kommer många bloggare. Blogghjälpen tänkte ta med lite mackor och kaffebröd, så det är bra om alla talar om för Sippo, Tindra och deras husse ungefär hur många som kommer. Ni kan maila dem på ptrstare@gmail.com. Då kommer ni också att få adressen till dem. Ju fler som kommer desto roligare.

Vi hörs i morgon igen.

12 kommentarer:

 1. Våra mattar vill absolut komma och träffa Sippo, Tindra och deras husse, har de sagt. Så jag skall se till att de mejlar dem så snart som möjligt.

  Att Gustavs matte måste vara hemma nu och bli omtasstagen av honom är jätteviktigt - hur skall hon annars bli frisk?

  Så vill vi klosterkatter önska alla katterna på Södertälje katthem en riktigt fin påsk! Hoppas att ni får massor av godis och gos.

  Nosbuffar till er alla! från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 2. Härligt att Gustavs matte är hemma igen.

  Hoppas ni får det jättetrevligt. Tyvärr är det lite för långt att åka för matte så hon stannar hemma hos oss.

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Vi tycker det ska bli jättespännande att få besök. Husse springer runt här hemma och försöker så ihjäl de största dammråttorna.

  SvaraRadera
 4. Skönt att Gustavs matte är hemma.Spännande med träff hos Sippo.Hoppas att ni får extra godis och mys. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. ojoj va kul det hade varit att få träffa Sippo, Tindra å husse å alla andra goa människor och katter...men ack ack det är lite för långt för oss....fast bara lite ....

  Vi skickar i alla fall många tasskramar till allihop!

  Indra o Bastian

  SvaraRadera
 6. Imma och Klosterkatterna, blogghjälpen säger att det ska bli jamarkul att träffa er och alla andra hos Sippo och Tindra. Så önskar vi katter här på Södertälje Katthem alla klosterkatter och andra katter en riktigt trevlig påsk.

  SvaraRadera
 7. Nea, det var tråkigt att vi inte får träffa er matte den 7 maj, men vi hoppas det blir fler tillfällen på platser som kanske passar bättre.

  SvaraRadera
 8. Sippo, det ska bli jamarkul att träffa er också. Hoppas din mage snart blir bra också.

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, det var klokt av Gustavs matte att åka hem. Hon förstod nog att det bästa och snabbaste sättet att blir frisk var om hon blir omtasstagen av Gustav själv.

  SvaraRadera
 10. Indra o Bastian, det var synd att ni bor för långt bort, men ni deltar ju ändå på sätt och vis.

  SvaraRadera
 11. Matte har kollat lite och det blir lite för långt och svårt för henne att ta sig till bloggmötet. Men kanske vi kan ha ett lite längre ner i landet ngn gång, vi har ju iallafall några bloggkompisar från den södra delen av vårt land också som kanske kan komma på det då. Ha en fortsatt trevlig påsk.

  SvaraRadera
 12. Mjau och för oss har det strulat till sig så att just den dagen ska Örebro Katthem ha sitt konstituerande styrelsemöte... *suck* Då blir både matte och Stora matte upptagna med det!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...