torsdag 3 juni 2010

Katterna Findus och Falaffel berättarHej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit här och gett oss lite godis. Såna besök är alltid välkomna. Det var inte Dentabits, men andra hårdisar som är bra för tänderna, sa hon. Alla tyckte det var gott och alla ville ha mer. Men det skulle ju räcka till katterna i det andra burarna också, så vi fick inte så många.

Annars är vi lite nervösa idag. Imorgon ska det nämligen bli hembesök för vår skull. Blogghjälpen ska till våra blivande mattar och husse för att se hur vi ska få bo. Det är alltid lite nervigt, men vi håller tassarna för att det ska gå bra.

Om det går bra kanske det är sista helgen vi tillbringar på katthemmet. Vi kan ju bara hålla tassarna och hoppas på det bästa. Ett eget, bra hem är ju vad vi alla katter här på katthemmet drömmer om. Tänk om det går i uppfyllelse nu för vår del! Oj, vad vi hoppas!

12 kommentarer:

 1. Godis är gott! Hoppas nu att hembesöket går bra, det gör det säkert och tänk sen är det inte många dagar kvar innan ni är HEMMA! Förstår att ni längtar. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi håller alla tassar och svansar för att hembesöket går bra! Matte har lovat att hålla tummarna också. Du får be blogghjälpen att skynda sig hem och berätta efteråt så vi också får veta! *tassar otåligt runt*

  SvaraRadera
 3. Spännande det är att följa er HELA vägen fram till ert nya hem, mjau.
  Säger som Alice,: att ni får be blogghjälpen att skynda sig hem, så vi får veta mer om hur det går för er.
  Kan inte *hålla oss*
  NYFIKNA är vi som bara den
  ÄVEN matte så klart

  Tassetasskram på er kompisar/

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Ni kanske får lite Dentisar av era nya människor när ni kommer dit. För vi hoppas ju på att hembesöket går bra och att alla blir nöjda. *tass*

  SvaraRadera
 5. Joachim Fransson3 juni 2010 22:46

  Hoppas att det nya hemmet blir godkänt och att ni får det bra, det förtjänar ni.

  SvaraRadera
 6. Gott med godis! Klart att alla måste få smaka, och vi vet ju att ni är snälla missar som delar med er. Ååå, nu blev ju vi också lite nervösa när vi läste om hembesöket. Vi ska hålla alla tassar vi har! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Hej Dui och Deco. Hembesöket gick jättebra, men det dröjer JÄTTELÄNGE innan vi flyttar hem. En hel vecka!

  SvaraRadera
 8. Hej Alice. Allt har gått bra, säkert för att ni och många andra hållt tassar och tummar!

  SvaraRadera
 9. Hej Anonym. Ni kommer att få följa oss en hel vecka till, för så lång tid kommer det att ta innan vi flyttar. Oj, vilken lång vecka det kommer att bli!

  SvaraRadera
 10. Hej Sippo. JAg tror kanske inte vi kommer att ha tid att äta Dentisar när vi kommer till vårt nya hem. Vi kommer ha busmycket att göra då. Men efter en tid hoppas vi att vi får smaka Dentisar.

  SvaraRadera
 11. Hej Joachim Fransson. Jodå, hembesöket gick bra och om en vecka får vi flytta. Det kommer bli mycket att förbereda här på katthemmet innan dess.

  SvaraRadera
 12. Hej Findus, Isak och Rasmus. Tur att ni också höll tassar och tummar, annars vet vi inte hur det hade gått. Nu gick allt bra och om en vecka flyttar vi.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...