tisdag 8 juni 2010

Katterna Falaffel och Findus berättarHej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.


Hela dagen idag har vi ägnat åt att förbereda oss för styrelsemötet som ska vara på katthemmet ikväll. Då kommer de som fått förtroendet att leda katthemmet att vara här. Det är väldigt bra när det är såna möten, för då brukar många komma in till oss katter före och efter mötet.

Egentligen skulle det vara styrelsemöten varenda dag tycker vi. Då skulle det bli jättemycket tid över för gos och kel. Men det kanske skulle bli lite jobbigt för dem som ingår i styrelsen.

Eftersom vi nu har jobbat med styrelseförberedelser hela dagen, så har vi ju inte hunnit med våra flyttförberedelser. Men blogghjälpen säger att vi är väl förberedda där också och att vin inte behöver oroa oss. Hon ska se till att vi är klara i god tid på fredag. Det tycker vi känns jättebra.

14 kommentarer:

 1. Ni får lämna in en lista med krav till katthemmet, där ni kräver mer styrelsemöten och mer gos. Ni får hyra in såna där sen-i-årer som inte har så mycket att göra om dagarna.

  SvaraRadera
 2. Vi är säkra på att ni gör ett bra jobb på styrelsemötet fast ni har så mycket annat att tänka på. Nu är det väl bara 3 dagar kvar? Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen underbart att ni har fått ett hem och tillsammans också! Jag är otroligt glad för er skull finingar! Önskar att jag hade tid att komma till katthemmet och säga hejdå till er. Tyvärr, kan jag inte det eftersom jag pluggar dygnet runt för att bli klar med alla kurser innan sommaren. Men lycka till med allt! Massor med gos på magen och huvudet från mig!

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att ni fick lite annat att tänka på idag med förberedelserna för styrelsemötet! Hoppas ni fick mycket gos både innan och efter!
  Tänk att det bara är 3 dagar kvar nu, spännande.... Bra att blogghjälpen hjälper er med flyttbestyren, det vore ju förargligt om ni glömmer packa ner pyjamasen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Blir så tomt efter att ni har flyttat hem till era nya människor, är så tomt efter alla katter som man lärt känna på katthemmet, mjau
  Blir säkert bra när ni kommer till ro hos era nya människor.
  Håller verkligen tass på det.
  Blogghjälpen har ju varit hemma och sett hur dom bor, så det blir nog bra.

  Tasskram tiller båda

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Men Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan - oss har ni ju kvar, fast vi har flyttat från katthemmet! Eftersom vi har en blogg här också. Och Alice tassar ju här ibland, vilket Jenny och jag är glada för eftersom vi känner henne. Det är lite vemodigt mitt i all glädjen att skiljas från sina vänner... men att ha ett eget hem är ändå det allra bästaste en misse kan få! Det kommer Findus och Falaffel också att upptäcka, precis som Alice har gjort och andra katthemskatter före dem. Här är vi ju fyra katthemskatter, fast från två olika katthem, och vi har fått det jättebra!

  Tass till er alla från Majsan, klosterkatt.

  SvaraRadera
 7. Skojigt att det är extra många händer som kan hjälpa till med goset ikväll. Styrelsemötet kommer alldeles säkert att gå som en svansdans, om ni kissar har varit med och förberett innan. Då är ni ju redan lite vana vid att planera saker och ting, så att ni kan hjälpa era nya människor med det. Planera hur ofta man ska få Dentabits, kli bakom örat och maggos, till exempel. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. HEj Sippo. Bra idé med seniårer. Vi ska genast tala med blogghjälpen om det.

  SvaraRadera
 9. Hej Dui och Deco. Ja, egentligen har vi ju inte tid med styrelsemöten nu, men vi hjälper så klart till för våra kvarvarande kompisars skull.

  SvaraRadera
 10. Hej Karin. Tack för distansgoset. Synd att du inte hinner komma in till oss innan vi åker, men vi önskar i alla fall lycka till med stsudierna.

  SvaraRadera
 11. Hej Alice. Vi får så klart inte glöma nåt när vi flyttar, men vi ska nog klara av det också. Trots att styrelsemötet tagit mycket tid.

  SvaraRadera
 12. Hej Anonym. Klart att ni kommer sakna oss, precis som vi kommer sakna er. Men blogghjälpen säger att meningen med bloggen är ju faktiskt att hitta nya, bra hem åt oss. Så för varje katt ni kommer att sakna har ytterligare en katt fått ett eget hem.

  SvaraRadera
 13. Hej Majsan. Det är så sant som det är jamat. Vi jobbar ju på att alla katter ska få ett eget hem. När vi får det ska ju egentligen alla vara glada, eller hur? Du och Jenny har ju fått kanonhem och er får vi ju följa i er blogg (http://klosterkatterna.blogspot.com) och Alice/Madonna tassar ju in här nästan varje dag så vi finns ju kvar i alla fall.

  SvaraRadera
 14. Hej Findus, Isak och Rasmus. Planering tror vi är lite av vårt varumärke. Vi är lite oroliga för hur det ska gå när blogghjälpen ska börja planera själv. Det kan nog bli stora problem.

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...