söndag 6 juni 2010

Katterna Falaffel och Findus berättarHej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.

Idag har våra tre småmattar, stormatte och en tjej till varit och besökt oss på öppet hus. Det var jättekul. De stannade länge i vår bur och klappade oss och talade med oss.

Innan de kom hade blogghjälpen gett oss godis, Temptation, stog det på asken. Det var jättegott. Sen har hon också ställt in två transportburar som vi ska ha när vi åker hem. Det är bra, får då kan vi ligga in oss i dem i god tid.

Nu är det bara att vänta som gäller. Fast vi har det bra här på katthemmet också, och vi behöver lite tid att säga hej då till våra kompisar. Särskilt till Pernilla, vår burkompis. Henne skulle vi gärna vilja ta med till vårt nya hem men det går tyvärr inte.

Vi ska i alla fall inte glömma henne när vi flyttat, utan hålla tassarna va
renda dag ändå tills hon får ett bre hem hon också.

10 kommentarer:

 1. Vad härligt att besöket av alla mattarna gick så bra! Nu längtar ni förståss ännu mer. Vad bra att era burar är på plats så ni kan testa dem innan ni ska åka. Ni ska se att Pernilla snart får sitt eget hemma hon också. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mysigt att era nya människor kom och hälsade på er. Det måste ju tyda på att de jättegärna kommer gå upp klockan urtidigt på morgonen för att gosa med er och fixa mat. Men vi förstår också att det känns lite jobbigt att lämna er kompis, men ni får tänka på att hon har det rätt bra trots allt.

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha fått en toppenfamilj! Härligt med gos och kel, och snart så får ni massor varenda dag. Bra att kunna provligga burarna i förväg. Då känns de inte så främmande och skrämmande när det blir dags att åka. De är så kloka på katthemmet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. jag tror pernilla oxå får ett hem snart,så ni behöver nog inte vara så oroliga...
  va bra att ni fått in transportburar så ni kan lilla in dem,låter ju toppenbra!

  SvaraRadera
 5. Så bra att ni har fått kattburar att åka hem i.
  Bra att ni fått in dom i era brurar så ni lär känna hur det känns att vara i dom, mjau.
  Vi gissar oxå att Pernilla får ett eget hem framöver.
  Era nya familjemedlemmar verkar gilla er.
  Hoppas innerligt att ni oxå kommer att göra det när ni flyttat hem, och att ni har nosat omkring i ert nya hem.

  Tassetass/
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. HEj Dui och Deco. Det var jättekul att träffa våra människor igen. De är så snälla. Och nu längtar vi ännu mer tills det blir fredag.

  SvaraRadera
 7. Hej Sippo. Det är sant som du säger, Pernilla har det inte dåligt här. Hon är så trevlig så hon kommer nog få ett eget hem snart, hon också. Bara vi alla håller tassarna för henne.

  SvaraRadera
 8. Hej Findus, Isak och Rasmus. De är jättesnälla här på katthemmet mot oss. Och våra egna människor är också jättesnälla. Tänk vilken tur vi har till slut.

  SvaraRadera
 9. Hej Kattliv. Ja, vi får hjälpas åt att hålla tassarna för Pernilla. Vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa henne.

  SvaraRadera
 10. Hej Anonym. Ja här förbereder man oss så gott det går. Blogghjälpen säger att vi kanske blir lite skärrade ändå när vi byter miljö, men med lite tålamod och mycket kärlet så går det snart över.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...