lördag 12 juni 2010

Blogghjälpen på Södertälje Katthem har ordet

Hej alla som följer bloggen från Katterna på Södertälje Katthem.

Idag är det blogghjälpen som tar till orda, efter att de senaste bloggkatterna Findus ochFalaffel nyss åkt till eget hem.

FÖrst vill jag tacka alla som följer och kommneterar bloggen. Det hjälper oerhört att få feed-back och att känna att ni stöttar våra katter. Hoppas ni orkar fortsätta med det.

Innan ny(a) bloggkatt(er) utses kommer jag i morgon att berätta lite om de katter som tidigare varit bloggkatter men som nu lämnat katthemmet. De allra flesta har det gått jättebra för, men det finns också några få som det blivit lite tokigt för. Jag tänkte berätta lite om några av de katter det gått bra för och de det gått mindre bra för i morgon.

Vi ses då hoppas jag.

22 kommentarer:

  1. Blivit tokigt för vissa katter? Nu blir jag ju orolig ju. *biter på klorna*

    SvaraRadera
  2. Du gör ett sådant superjobb med bloggen. Skall med spänning läsa hur det gått för de övriga kändiskatterna. Nyfiken på nästa bloggkatt också.
    Kram från Helena, Krypto och Mysis

    SvaraRadera
  3. Vad roligt det ska bli att läsa om tidigare bloggkissar. Det är så härligt att höra att det har gått bra för f.d. hemlösingar! Håller med Sippo. Vi blir lite nervösa när vi hör att en del missar haft otur. Hoppas, hoppas att det har ordnat upp sig även för de kissarna nu. *håller tassarna* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. jag ser fram emot att läsa om hur det har gått för de andra bloggkatterna. Själv känner både jag och David att vi inte hade kunnat göra ett bättre val än Kia, som har gått ifrån att vara en ganska blyg katt till att bli enormt gosig och om man inte är snabb nog jamar hon och ställer sig på bakbenen för att bli gosad så fort som möjligt. Utan din underbara blogg hade vi kanske valt en annan katt så tack så mycket för att vi fick läsa om henne. Vi är så tacksamma för henne nu. Varma kramar från Karin, David, Kia och Kias nya bästis Baileys!

    SvaraRadera
  5. Anonym sa...
    vi kanske skrev på fel ställe
    så vi skriver igen här då...
    Ja men det är ju så TREVLIGT att följa alla kattkompisar på det där katthemmet.
    Det gillar vi katter och även våra: mattar/Hussar oxå förståss, mjau
    Vi gillar ditt sätt att skriva, precis som OM det vore katterna själva som *pratar* i verkligheten, Så fortsätt Du och skriv om alla hemlösa katter där på katthemmet.

    Vi är oxå orliga vad det är som kan gå fel med en del katter?
    Har det gått tokigt på ngt sätt?
    *OROLIG*

    Tass från oss här:

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    och deras matte


    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  6. Adam och jag undrar hur det gatt for Berta, vi tyckte det var nat speciellt med henne. Vi alla har i Bunny Hollow tycker Du gor ett enastaende jobb, varan matte beundrar Dej som bloggar varje dag for oyckliga kissar. Det ar vi som dikterar och matte oversatter, bara matte pratar svenska har. Vi kan: alsklings kissarna, gose gossarna, rakor och NEJ Adam! Vi ser fram att lasa om nasta kisse. Purr, Zoe

    SvaraRadera
  7. Oj vad spännande det skall bli att läsa om gamla bloggkatter! Hoppas alla mår lika bra som jag gör, men det där med att det gått tokigt för en del lät ju inte alls bra...
    *svansdarr*

    SvaraRadera
  8. Jag kommer garanterat läsa vidare här, jag blir så glad över att det finns människor som du och andra som skriver och kommenterar. Det är bloggar som denna som gör att man faktiskt KAN tro på mänskligheten mitt i allt detta hemska som finns överallt. TACK för att du orkar berätta om kissarna och även att du ger oss feedback.

    Kram från Vännen och kompani + "mamma" Brittmari i Örebro

    SvaraRadera
  9. gått tokigt för?
    *reser ragg*

    SvaraRadera
  10. Det ska bli så spännande att läsa om alla. Vi jamar som de andra:gått lite tokigt för "oroliga" . Vi tycker att du Blogghjälpen är fankattisk. Nosbuffar

    SvaraRadera
  11. Vi blir också oroliga när vi hör att det inte gått väl för alla katterna, så dem måste du berätta om! Har det löst sig nu eller skall vi knäppa tassarna för dem? Vi läser den här bloggen varenda dag och engagerar oss i varje misse som bloggar (och alla de som inte kan blogga), skall du veta!

    Tass från Imma, abbemissa och taleskatt för klosterkatterna.

    SvaraRadera
  12. Hej Sippo. Ja, tyvärr händer det att ssker inte blir som man vill. Du får läsa lite om det i bloggen de närmaste dagarna.

    SvaraRadera
  13. Helena, Krypto och Mysis. Stort tack för berömmet. Om några dagar kommer ny(a) bloggkatt(er).

    SvaraRadera
  14. Hej Findu, Isak och Rasmus. Ibland tar ju livet vändningar som man inte önskar. Det gäller även i kattävrlden tyvärr. Vi måste fortsätta kämpa för att fler katter ska få det bra.

    SvaraRadera
  15. Hej Karin, David, Kia och Kias bästis Baileys. Kia är definitivt en av solskenshistorierna på katthemmet. En underbar katt som fått ett toppenhem hos er. Bra att hon uppfostrar er om ni är för långsamma med att gosa med henne!

    SvaraRadera
  16. Hej Anonym. Kul att ni tycker det är trevligt att följa kattkompisarna på katthemmet. DEt finns många hemlösa katter som ännu inte fått berätta sin historia. Vänta bara...

    SvaraRadera
  17. Hej Zoe och Adam. Berta är en annan av katthemmets succékatter. Hon bor med sin husse i en fin lägenhet med stor, inglasad balkong, där hon kan sitta och titta ut på fåglar och annat. Jättebra att ni dikterar för matte vad hon ska skriva. Om några dagar får nuläsa om nästa kisse.

    SvaraRadera
  18. Alice, med tanke på hur många katter vi hjälper till nya hem varje år, så är det nog ganska få som det går tokigt för. Men världen är inte felfri, inte ens för vår bloggkatter.

    SvaraRadera
  19. Hej Vännen och kompani + mamma Brittmarie i Örebro. Har läst att ni har ett fint katthem i Örebro också! Vi måste hjälpas åt att göra allt vi kan för att våra katter ska få höjd status och ett bra liv. Det är de värda.

    SvaraRadera
  20. Hej Kattliv. Ja, så tråkigt är det. En del katter har det inte blivit alldeles bra för, men vi fortsätter kämpa för dem och för andra katter som behöver vår hjälp

    SvaraRadera
  21. HEj Dui och Deco. Nu kanske ni inte får läsa om alla tidigare bloggkatter, men en del som "sticker ut" lite ska ni nog för läsa om.

    SvaraRadera
  22. Hej Imma och Klosterkatterna. Vi ska absolut knäppa tassrna för de det inte gått så bra för, men jag kan också meddela att vi ännu inte vet om nån som det gått helt galet för. Dagens katt, Ravioli, vet vi ju inte vad som hänt. Vi får inte ge upp, utan hoppas att han kommer till rätta.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...