fredag 10 juli 2009

Katten Musse fortsätter söka hem


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.

Idag ska blogghjälpen åka bort, så i morgon och på söndag kanske det inte blir nån blogg. Då känns det ännu viktigare att det kommer hit folk på öppet hus på söndag mellan 15-17 och hälsar på mig. Då skulle jag kunna överraska blogghjälpen på måndag med att säga att jag har fått en intresseanmälan. Det skulle vara jättekul. Kom till Morabergsvägen 6D så kan vi ordna det.

Annars har det varit ganska lugnt här. Igår var det lite folk på öppet hus, men det verkar som om många rest bort. Det är synd. Jag tycker folk skulle stanna hemma och ta hand om sina djur, eller om de inte har nåt djur, kunde de stanna hemma och skaffa ett. Mig till exempel.

Semestertider är ju ett väldigt bra tillfälle att skaffa en katt, för då har man ju tid att vara hemma medan katten vänjer sig vid det nya hemmet. Har ni tänkt på det? Fast det är viktigt att man tänker igenom att man ska behålla katten i många, många år framåt, så man inte gör nåt förhastat. Men vad är mysigare än att ha en liten katt som man kan klappa och kela med?

Musse

2 kommentarer:

  1. Hej Musse!

    Du är väldigt duktig som väntar och står ut. Men vi hoppas att du snart får ett nytt hem. Har frågat vänner ohc bekanta om de inte vill komma och ta en titt på dig på katthemmet eller om kemin inte stämmer er emellan så kanske någon annan katt. Flera skulle fundera på saken. Hoppas att flera sprider katthemmets fina rykte och ber alla de känner att åka och kolla in er som sitter där och är alldeles underbara och bara väntar på att rätt person skall titta in.
    Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym. Vad snällt av dig att fråga vänner och bekanta om det inte kan ta hand om mig. Det vore verkligen jätteroligt om det blev så att jag fick ett eget hem hos nån snäll människa som tycker om mig. Jag håller tassarna allt vad jag kan för att det ska bli så. Kanske kommer det nån i morgon på öppet hus mellan 15-17 som kan hjälpa mig. Musse

    SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...