torsdag 9 juli 2009

Katten Musse längtar efter ett eget hem

Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.

Igår fick det flytta flera kattungar från katthemmet till egna hem. Några vuxna katter också faktiskt. Det var kul för dem, men det löser inte mitt problem. Jag bor fortfarande kvar här. Jag vet inte varför ingen vill ha mig. Blogghjälpen säger att det kommer nån en dag som vill ha just mig. Hon säger att hon vet det för att jag är en så fin katt. Hon skulle gärna ta mig själv om det inte vore för hennes egen katt, som inte vill ha sällskap av nån annan katt.

Jag förstår ju att det inte skulle bli bra om jag kom då, men jag tycker det är väldigt synd. Blogghjälpen och jag skulle trivas bra ihop tror jag. Men hon säger att det finns många andra som skulle trivas med mig och har jag bara tålamod så kommer det att bli så att jag får ett eget bra hem, jag också.

Kanske kommer min nya människa redan idag? Det är öppet hus här på Morabergsvägen 6D mellan 17-19 idag. Kommer du hit då?

Musse

2 kommentarer:

  1. *tröstkramar med svansen* Seså, ryck upp morrhåren nu kompis. Du vet ju att människor är tröga i starten. Det tar ett tag innan dom förstår hur mysig du egentligen är.

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Jo, jag vet att människor är tröga ibland. Jag skulle önska att det vore obligatoriskt att besöka katthemmet minst en gång i veckan för de som är snälla mot djur och som skulle kunna ta hand om mig. Tror inte du att det skulle vara en bra idé? Musse

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...