tisdag 14 juli 2009

Katten Musse kämpar på


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.

Igår kväll var det styrelsemöte här på katthemmet. Det var bra, för då blev jag nattad av blogghjälpen innan hon åkte hem. Jag vet inte riktigt vad de gör på ett styrelsemöte, men de ordnar i alla fall mycket för oss, t ex att det finns pengar som de kan köpa mat och mediciner åt oss för. Sånt kostar mycket pengar.

Nu är det svårt att få in folk till kattpassen här. Många är bortresta, andra har visst inte lust att binda upp sig för vår skull. Det är synd, särskilt som en del säger att de ska komma hit, och så gör de inte det, för de hittar kanske på nåt annat istället. Då får ju de få som jobbar här slita väldigt mycket. Jag gör ju vad jag kan för att hjälpa till, ofta genom att övervaka att allt blir riktigt gjort, men jag kan ju inte städa och tvätta till exempel. Snälla ni, om ni själva kan hjälpa oss, eller känner nån som kan det kan ni väl kontakta oss. Vi behöver också många nya matar och hussar till oss som sitter här. Kan du ta hand om nån av oss? Ring 550 32 000 eller kom hit till Morabergsvägen 6D på torsdag på öppet hus mellan 17-19.

Musse

2 kommentarer:

  1. Usch så elakt att inte komma fast man lovat det. Sånt tycker varken jag eller husse om. Du får jama till på skarpen om det händer igen.
    *tass*

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Det är bra att du också tycker att man ska jama till ordentligt när människor inte håller vad de lovar. Blogghjälpen tycker det är dålig stil. Man kan i alla fall ringa och säga att man inte kan komma, och så kan man faktiskt försöka ringa nån annan som kan ersätta en. Nu kan jag hälsa från dig Sippo, och säga att varken du eller din husse tycker det är OK. Det är alltid bra att vara fler som tycker sama sak. Musse

    SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...