måndag 27 juli 2009

Katten Gullan söker vidare efter ett hem


Hej, det är Gullan på Södertälje Katthem.

Igår var det öppet hus här på katthemmet. Det var ganska många här och tittade på oss katter, men ingen gjorde nån intresseanmälan på mig. Det betyder att vi får fortsätta kämpa sa blogghjälpen. Till slut hittar vi ett bra hem åt dig också, sa hon. Hoppas hon har rätt, men det tror jag.

Igår berättade jag om att en människa hade upptäckt mitt gömställe, där jag hade mina ungar när jag var hemlös. Hon försökte klappa mig, men jag visste inte om hon skulle slå mig istället, så jag tog det säkra före det osäkra och fräste mot henne och slog med tassen. Då satte hon sig ner och pratade med mig och sa att hon skulle hjälpa oss. Sen gick hon.

Det var en konstig hjälp, tänkte jag. Jag behöver ju hjälp med mat och värme för mig och mina ungar. Snart skulle ju vintern komma och då klarar man inte så små ungar utomhus. Det var svårt nog som det var nu fast det bara var sent på hösten.

Vad skulle hända nu? Berättar mer i morgon.

Gullan

2 kommentarer:

 1. Hej Gullan!

  Va bra att det kom många till katthemmet idag. Då sprids ryktet om hur bra de jobbar för att katter ska få ett bra hem efter allt elände som ni varit med om.

  Gråter i hjärtat av din historia. Men ditt nya hem kommer också. Ha tålamod bara.

  Kramis

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym. Vad bra att du också tror att mitt nya hem kommer. Det är precis vad blogghjälpen brukar säga. Hoppas ni har rätt. Kramis tillbaka. Gullan

  SvaraRadera

En katt på Södertälje Katthem berättar

Hej, jag är lite blyg så jag vågar inte riktigt berätta vad jag heter ännu. Men om ni vill följa mig så kommer jag börja blogga i början på ...