onsdag 29 juli 2009

Katten Gullan söker ett eget hem

Hej, det är Gullan på Södertälje Katthem.
Ni som följer bloggen vet ju att jag var hemlös och just hade fött mina 2 ungar när en människa kom fram och sa att hon ville hjälpa mig. Med sig hade hon en annan människa med en låda. När jag inte gick in i lådan gick de därifrån.

De sa ju att de skulle komma tillbaka dagen efter. Jag var både rädd för och nyfiken på hur det skulle bli med den saken. Jag hade blivit sviken så många gånger, så jag vågade inte tro på dem. Samtidigt förstod jag ju att jag måste ha hjälp, men att våga lita på att de verkligen ville hjälpa mig – ja det var inte lätt.

Men, i alla fall kom de tillbaka dagen därpå. Med låda. Jag trodde jag skulle få mat av dem, men det fick jag inte. Jag som var så hungrig. Vet ni vad de gjorde då? Jo, de ställde in mat i lådan! Listigt, men hur skulle jag göra nu. Gå in i lådan och få mat och riskera att bli fast eller fortsätta hålla mig på min kant?

Fortsättning följer.

Gullan

2 kommentarer:

 1. Hej Gullan.

  Vilket dilema de lämnade dig med. Vet ju att du kom till katthemmet till slut men vilken hård väg du hade innan du fick hjälp.

  Håller tummarna för att din matte/husse kommer imorgon och väljer just dig.

  Håll ut.

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym. Ja, jag har verkligen varit med om tråkiga saker, men blogghjälpen säger att om man haft det svårt i början blir det ofta bättre sedan, för då har man redan haft sin del av problem. Jag hoppas det, och också att min matte/husse kommer idag. Gullan

  SvaraRadera

En katt på Södertälje Katthem berättar

Hej, jag är lite blyg så jag vågar inte riktigt berätta vad jag heter ännu. Men om ni vill följa mig så kommer jag börja blogga i början på ...