onsdag 8 juli 2009

Fina katten Musse söker vidare efter eget hem

Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.

Nu har det äntligen blivit lite svalare på katthemmet. När det var som varmast orkade vi katter knappt röra oss, vi låg mest och vilade. Det kan man ju göra när det inte händer nåt, men blogghjälpen har sagt att när det är öppet hus måste vi visa upp oss, annars ser ju inte besökarna hur fina vi är.

Nu är det riktigt många katter som inte får bo kvar i sina hem må ni tro. Det ringer hela tiden folk till katthemmet och berättar om katter de hittar överallt, både vuxna katter och ungar. Det är för ledsamt att människor gör så. Tänk om de själva blev utkastade från sina hem utan mat eller nån som tog hand om dem. Vad skulle de tycka om det?

Nu är det ju så illa att vi inte kan ta emot alla katter som skulle behöva komma till oss. Därför vore det väldigt bra om ni som kan och vill ta hand om en eller flera katter, gjorde slag i saken och kom hit t ex på öppet hus i morgon mellan 17-19. Då kan vi träffas. Vi finns på Morabergsvägen 6D.

Musse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag har jobbat väldigt hårt länge nu för att det ska bli lag på att alla katter ska ID-märkas.  Ja...