onsdag 9 augusti 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Alltså, jag har ju tassarna fulla hela dagarna. Det vet ju alla ni som läser min blogg. Nu verkar det som om jag måste ta itu med ännu en uppgift.

Jag har hört att  det finns konstiga ledare i både Amerikatt och Nordkorea och de verkar börja bråka med varandra. Jag tror inte nån av dom har nån katt att rådfråga om hur de ska göra. Då hade det aldrig blivit som det har blivit.

Jag måste antagligen ingripa där och reda ut allting så det inte blir ännu tokigare. Varför kan inte tvåbeningar vara lika kloka som vi katter är?

12 kommentarer:

 1. Ja du, lilla Nina - varför skall vi tvåbeningar krångla till livet så? Allt detta bråkande... och så drar de in oskyldiga i eländet också. Det är typiskt killar och deras revirpinkande, det är som om de absolut måste få ha en plätt land som tillhör dem och så fort någon annan sätter tassen i närheten blir de arga och rivs och slåss. Vi hoppas verkligen att det finns tvåbeningar som är kloka nog att se till att de där två bråkstakarna inte kan flyga på varandra... Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jam tror att det måste till lite kloka katter för att redan ut det här.

   Radera
 2. Hej Nina. Ja, vi håller verkligen med Klosterkatterna om att vi hoppas att det vinns vettiga tvåbeningar, kanske främst i Amerikatt, som kan se till att bråkstakarna lugnar ner sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det måste väl finnas några som är kloka där?

   Radera
 3. Visst är det bedrövligt!Tänk vad trevligt det vore om de kunde vara sams eller i alla fall ignorera varandra. Knäppgökar! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, förstår inte vad de ska hålla på att bråka om. Deras länder ligger ju långt ifrån varandra.

   Radera
 4. Tvåbeningarna skall vara den "högst stående" arten på Jorden. Det får vara hur det vill med det men en sak är klar och det är att tvåbeningarna inte är den klokaste och mest hänsynsfulla arten. Givetvis finns det många undantag men när det gäller politiker stämmer det i alla fall. De tänker inte efter före och de pratar dumt och hotar varandra. Knäppgökar som Dui och Deco jamade.
  Tacka vet jag djur brukar husse säga. Han har jamarrätt!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, man kan ju diskutera vad som är "högt stående". Det finns så klart olika definitioner, men jag tycker nog att vi katter oftast är klokare.

   Radera
 5. Ja visst är det märkligt! Det konstigaste är dessutom att de inte verkar förstå att vi katter är så mycket klokare
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, nä, de fattar ju ingenting verkar det som. Tacka vet jag katter!

   Radera
 6. Jamar instämmande i vad du skriver.
  Min matte tyckte att det var tillräckligt med en tokstolle i Nordkorea.
  Men nu har vi ytterligare en likadan stolle i Amerikatt.
  Även om det finns vettiga tvåbeningar i närheten av han i Amerikatt så lyssnar han nog inte på dom utan tycker att han själv vet bäst.
  Vi får hålla alla våra tassar o svansar hårt för att det ska lösa sig fredligt.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam, hård svans- och tasshållning är nog bäst. Det här kan bli riktigt tokigt annars.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...