torsdag 3 augusti 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Nu har jag just avlutat öppet hus. Det gick bra. Det kom många besökare och det var jamarroligt. Flera av mina kompisar fick intresseanmälningar och  vi ska snart gå vidare med dom och se om de kan få adoptera nån av kompisarna.

Jag fick lite godis av blogghjälpen, och det var jag värd. Det har varit mycket den här veckan - men jag klarar av det.

Blogghjälpen får smeka mig på nosen nu utan att jag klipper till henne. Fattar inte varför, men hon ser jätteglad ut då.

Nu är det dags för nästa jobb - öppet hus på lördag. Jag rapporterar nog i morgon om vad som hänt, eller om ni får veta lite av mina tankar kring olika saker...

6 kommentarer:

  1. Vad kul att det kom många på öppet hus men det är klart det har nog spridit sig hur väl du förbereder allt.
    Mycket bra att flera intresseanmälningar kom in också. Hoppas nu bara att det är bra hem och verkligt seriösa tvåbeningar som de får flytta till men det görs ju noggranna kontroller innan ev. flytt.
    Måste också jama att det var en väldigt fin bild på dig blogghjälpen lagt in idag. Alla bilder på dig är fina men denna var något alldeles extra.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag tror du har rätt. Alla vet nog hur väl jag förbereder öppet hus. Vad roligt att du gillar bilden på mig!

      Radera
  2. Vilken tur att du fick godis med tanke på allt ditt arbete. Vi kan förstå att blogghjälpen ser glad ut när hon får klappa din nos, det är inte alla som får komma så nära! Vi blir jamarglada över att flera kompisar fått intresseanmälningar. Hoppas, hoppas att din tur kommer alldeles snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, jag vågar inte låta alla komma nära ännu, men blogghjälpen känner jag ju - men hon ska inte tro att hon kan ta sig vilka friheter som helst!

      Radera
  3. Klart blogghjälpen blir glad när hon får peta bästaste Nina på nosen och snart kommer du nog att längta efter klapp och kanske puss på nosen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, nä, nä, sakta i backarna. Längta efter en klapp???

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...