tisdag 1 augusti 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag får ni se en unik bild - JAG FÅR GODIS AV BLOGGHJÄLPEN! Det är minsann inte ofta.

Sen får ni se artikeln som de flesta inte kunde läsa igår. Som vanligt stämmer inte allt som står. Man har lagt ord i munnen på blogghjälpen som hon inte sagt, men i stora drag stämmer det i alla fall.



8 kommentarer:

  1. Nu har jag haft matte att läsa artikeln åt mig.
    Den var bra och tänkvärd för många tvåbeningar, men, dom tänker ju tyvärr inte så bra har vi lärt oss.
    Jag tycker att blogghjälpen ser jamarsnäll ut.
    Och bilden på dig där du äter godis ur hennes hand, den är verkligen bra.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, synd att bilden där jag äter godis ur blogghjälpens hand är så sällsynt bara...

      Radera
  2. Jag jamar som Ozzy d.v.s. en mycket bra och tänkvärd artikel. Den borde alla kunna få läsa även om de inte är pluskunder. Det var kul att se dig få godis och blogghjälpen som ser jamarsnäll ut.
    Idag fick husse ett brev från Raymond på katthemmet också. Tänk om vi kunde låta Raymond flytta hit eller du Nina men husse säger att det är intagningsstopp just nu. Hur som helst funderar husse på att bli medlem hos katthemmet vid årsskiftet. Jag skall buffa på honom så han blir det.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vad snäll du är som buffar på husse så han blir medlem. Det kan han bli när som helst på året - jama det till honom!

      Radera
  3. Som vanligt öser blogghjälpen ur sin klokheter och vi klosterkatter är jamarstolta över att hon blir tillfrågad av journalister när de, vilket också är klokt, vill veta hur man skall tänka i denna viktiga fråga. Bravo! *klappar tassarna* Tack för att vi fick läsa artikeln!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, bara hon säger som jag jamar åt henne så blir det bra! Det var en liten Tv-inspelning också, fast den fick bara pluskunder se. Dåligt tycker jam.

      Radera
  4. Det var en intressant och bra artikel. Och ett så fint foto.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, det var roligt att du tyckte det var en bra artikel. Blogghjälpen säger att om fotot föreställer mig blir det alltid bra (?).

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...