fredag 4 augusti 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Nu har jag klarat av allt inför morgondagen. Jag tänkte också att vi kanske skulle prova nåt lite nytt som samtidigt gynnar oss hemlösa katter här på katthemmet. Därför har jag kommit på att vi ska ha fokus på att ta emot gamla pengar som man ändå inte kan använda i handeln nu. Det tänkte jag köra med hela månaden.

Blogghjälpen har redan tagit emot flera gamla pengar, men vi tar gärna emot mer. Jag kommer se till att allt hamnar på vårt konto och jag ska även försöka påverka så att pengarna används till rätt saker. Jag ska försöka få nån att köpa godis för det mesta av pengarna. Problemet är bara, som vanligt, blogghjälpen. Hon förstår inte hur stort behovet av godis är på ett katthem! Men om jag jamar att hälften kan gå till annat kanske hon ger med sig?



10 kommentarer:

  1. Åh så bra! Det går väl bra med nya pengar också hoppas vi! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, Självklart. Vi tar emot alla pengar.

      Radera
  2. Så smart du ÄR Nina! Hoppas det väller in gamla OCH nya pengar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, det hoppas jag också. Kul att ni skickade hit matte!

      Radera
  3. Hoppas många har gamla pengar kvar (husse gjorde tyvärr av med sina innan de blev oanvändbara i affären) så det blir mycket godis framöver. Tyvärr behövs nog pengarna till annat än godis också. Annars jamar jag som Dui och Deco och Katten Sven d.v.s. nya pengar fungerar väl också om man vill hjälpa till.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, klart nya pengar fungerar jamarbra. Vi är glada för alla pengar här.

      Radera
  4. Tänk att det skall vara så omöjligt att få blogghjälpen att förstå hur viktigt godis är!
    Vi har lite gamla pengar här hemma som vi har jamat till matte att ta med sig till er, men ibland är hon minst lika virrig som blogghjälpen för hon har glömt dem flera gånger nu. Men nästa gång skall vi jama i på skarpen
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, hon är fullständigt obildbar. Vad kul om matte kommer på besök. Det är alltid välkommet - med eller utan pengar.

      Radera
  5. Nu är ju inte våra mattar precis kända för att ha pengar liggande här hemma... men om vi hittar några, eller om matte hittar några kvarglömda slantar i huset, loooovar vi att skicka dem direkt till er! Och godis skall vi nog kunna ordna - jam menar, om vi skickar gottisar till er får väl inte blogghjälpen hindra er från att äta det?!? Hederstass från Sixten, som tycker att du är jamarsöt *nosrodnar blygt*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, det värsta är att blogghjälpen har fått för sig att det inte är nyttigt för oss med för mycket godis! Har ni hört sånt nonsens?

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...