fredag 11 augusti 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar


 

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Igår hann vi inte blogga. Eller rättare jama, blogghjälpen blev för sen för att blogga. Hon och hälsoansvariga hade varit ute och försökt fånga in en kattmamma med ungar.

Tyvärr var det många inblandade i matningen på det ställe där katterna antogs befinna sig, så mamma katt hade blivit orolig och flyttat sina ungar. Trots att de letade såg de inte ett spår av deras nya gömställe.

Än så länge är det nog ingen fara för dom, men snart är vintern här. Hoppas de hittas långt innan dess.

Annars förbereder jag öppet hus i morgon. Hoppas många snälla människor kommer till oss då mellan 14-16!

9 kommentarer:

  1. Självklart måste blogghjälpen prioritera att försöka hitta mamma Katt och hennes ungar. Bloggen får hon ta när tid finns.
    Hoppas hoppas nu det går att hitta den lilla familjen innan kylan kommer.
    Hoppas också många kommer på öppet hus imorgon.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi resonerar likadant som du. Katter i nöd går alltid före bloggen.

      Radera
  2. Vi injamar med Björn klart kattmamman är viktigare. Hoppa verkligen de hittas snart. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, tyvärr kan det bli svårt att hitta mamma och ungarna nu. Vi håller tummar och tassar för att de visar sig igen.

      Radera
  3. Tänk om mamma katt visste hur bra det är på ditt katthem, vilken hjälp hon skulle få till både sina ungar och sig själv! Men jag hoppas verkligen att det något hon kommer att få upptäcka, snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, vi hoppas också att hon får upptäcka att det är tryggt här på katthemmet. Men tyvärr kan hon ha gömt sig nånstans där vi inte hittar henne.

      Radera
  4. Synd att du inte kan följa med på infångningen av den lilla kattfamiljen - då kunde du ju jamförklara för mamma katt fördelarna med att få komma till katthemmet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam det skulle jag absolut göra. Jag vet ju både hur det är att gå där ute och att komma in i tryggheten.

      Radera
  5. Я давно пытаюсь привести себя в порядок, и когда вижу разные вкусности, не могу сдержаться. Я долго искала средство сбросить лишние килограммы, подруга посоветовала one two slim отзывы one-two-slim-kapli.ru (Вантуслим). Они мне нравятся, они снижают аппетит и сжигают жир, я даже ем запрещенные продукты, но сейчас в скромных объемах, и это чрезвычайно важно в наше время. Я не набираю лишние килограммы, а наоборот, постепенно сбрасываю лишние.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...