onsdag 28 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Idag har det varit planering igen. Mycket sånt i mitt jobb.

Kommer ni ihåg att jag beordrade blogghjälpen att skjutsa två av mina kompisar till Vadstena för några veckor sedan? Idag ångrar jag att jag gjorde det, för de trivs inte så bra där borta. Så i morgon måste jag skicka iväg blogghjälpen till Vadstena igen för att hämta tillbaka katterna.

Blogghjälpen säger att ibland blir det så, och då är det bättre att katterna kommer tillbaka till oss än att de inte mår bra i sitt nya hem.

Fast jag tycker synd om mina kompisar som måste åka brummis i flera timmar igen. Fast när de kommit tillbaka ska jag nog ordna en fest här på katthemmet för dem. Det kan de vara värda. Fast jag måste förstås vänta tills alla tvåbeningar gått hem från katthemmet. Ni kommer väl?

16 kommentarer:

 1. Men jamarns så tråkigt. Men det är ju som sagt bra att de får komma "hem" igen istället för att bli övergivna. Ni får hålla välkommen-hem party när de kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 2. MEN Madeleine då, så tråkigt, men självklart är det bättre att katterna kommer tillbaka hem till er, istället för att kanske bli övergivna på ngt sätt.
  Hoppas dom och förståss du oxå, att ni får ngt hem snart. Håller tassarna på det.
  Jamar som Sippo, att ni får hålla katt-party för katterna när dom kommer tillbaka, så dom känner sig välkomna tillbaka.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 3. Vad trist, men visst är det bättre att de kommer tillbaka än att de vantrivs.Ni har världens bästa blogghjälp. Låter bra med party när de kommer tillbaka.nosbuff

  SvaraRadera
 4. Undrar varför de inte mådde bra... :-(

  SvaraRadera
 5. Oj Madeleine! - en fest, så roligt! Det behöver vi också. Jag skickar hela klosterkattsgänget, men stannar kvar själv hos matte och tar tass om henne. Hoppas att det blir möjligt för de här kissarna att få ett annat och bättre hem. Det är ju så mycket som ska klaffa. Hoppas att din två-bening kommer snart också. Och visst! Dui och Deco har alldeles rätt. Ni har en fankattisk blogghjälp.

  Tass från Imma, abbemissa

  SvaraRadera
 6. Naw,va tråkigt :(
  Men jamar med de övriga/Jam & Kram

  SvaraRadera
 7. Jamarns vad trist att de inte trivdes i sitt nya hem! *slokar med morrisarna* Men skönt att de får komma tillbaka till dig och alla kompisar tills de hittar ett annat hem där de trivs. Jamarns snällt av blogghjälpen att åka och hämta dem! Vi kommer gärna på fest! Vi väntar tills matte har somnat, sen kommer vi alla fyra. Vet du vad - *viskar* jag hörde matte beställa tid för kastrering av småbrorsorna i nästa vecka, men det vet de inte om än...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Jam är det inte rätt så är det inte. Sånt är livet och det är ju tur att katterna har någonstans att komma tillbaka till.

  Vi kommer absolut på festen. Tar med en flaska mynta. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Sippo, vi tycker alltid det är tråkigt när ett hem inte motsvarar vad vi tror. Men ibland är det bäst att kissarna får komma tillbaka till oss.

  SvaraRadera
 10. M, C, T, S jag ikväll blir det välkommen hem party för våra kompisar. Ni kommer väl?

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco, en katt som inte trivs i sitt nya hem ska ha rätt att komma tillbaka till oss så vi får söka efter ett bättre hem.

  SvaraRadera
 12. Max och Måns, en del människor ska nog inte ha katter, tror jag.

  SvaraRadera
 13. Klosterkatterna, vad kul att det kommer så många från er.. Synd att du inte kan komma själv, men nån måste förstås ta tass om matte.

  SvaraRadera
 14. Annmi, sånt händer ibland. Nu får de en chans till i ett annat hem.

  SvaraRadera
 15. Alice, vad kul att ni kommer. Och vad bra att matte fixar med kastrering åt småkillarna. Det brukar ju gå väldigt smidigt att ordna sånt.

  SvaraRadera
 16. Nea, nä ibland blir det tyvärr fel. Jättevälkomna på festen, och myntaflaskan kommer säkert gå åt!

  SvaraRadera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...