tisdag 20 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här en stund på förmiddagen. Då passade vi på att både ta lite nya bilder och att jama och gosa med varandra. Eftersom det varit jättemycket att göra på sistone var jag lite trött, så jag la mig så småningom i min korg och blogghjälpen satt bredvid. Då började jag trampa och spinna och vi hade jättemysigt.

Sen jobbar jag så klart med avhandlingen i gos. Min bloggkompis Sippo har sagt att man nog blir bjuden på nobelfesten om man doktorerar. I så fall ska jag bjuda in alla mina kattkompisar. Jisses vad kul vi ska ha. Vi kan busa både under och ovanpå borden. Sen finns det en jättebra trappa som vi kan rejsa uppför och nerför. Vi kan springa kapp med dem som bär ner maten. Och så finns det hur mycket godis som helst i köket. Ni ställer väl upp?

28 kommentarer:

 1. Lyckotassar med avhandlingen i gos :)
  Er "Banner" finns hos oss under "Stäck ut din tass" /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 2. Låter som om du och blogghjälpen hade det riktigt mysigt ju, det är så det ska vara.
  Tänk så spännande att gå på nobelfest. Jag ska ha slips runt halsen och en fluga runt svansen. Självklart har jag med mig Tindra som bordsdam.

  SvaraRadera
 3. Klart jag kommer på Nobelfesten , när du dotorerat i ämnet Gos !
  Inte kan man missa ett sånt party !!!

  SvaraRadera
 4. Klart vi ställer upp.Låter som du hade det riktigt mysigt med blogghjälpen.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Givet skrivet att vi kommer - du behöver bara säga "trappa" så ställer vi upp! Och det sägs att käket är prima på såna tillställningar. Antagligen kokt torsk, tonfisk (och räkor till de som så önskar) och en massa temptisar till efterrätt

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Jamarsklart att vi ställer upp, när du doktorerat i gos, mjau
  Så jamars mysigt du hade med Blogghjälpen, tassarna upp!


  Tass Tass

  SvaraRadera
 7. Håller med Maurice och Kajsa - trappor är bland det trevligaste som finns! Här ska rejsas... för vi räknar nog med att priset är ditt redan. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Vi kommer också om vi får ;-)
  Det blir säkert en toppenparty med alla katterna där!
  Lycka till med gos-avhandlingen!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 9. Det vore en ära att få tassa på Nobelfest med dig! Och klädseln är inga problem för min del - min grå smoking och vita skjorta passar ju till de flesta högtidliga tillfällen!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 10. Vi, nyblivna medlemmar i ditt Katthem (!), kommer också gärna på den stora katt-nobel-festen! Och, om vi så ska släpa dit den själv, så ska vi naturligtvis ha en nätdörr som du får klättra i när du tar emot priset!♥
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 11. Det skulle ju vara jamarkul att få tassa på nobelfest! Hoppas du blir färdig med doktorsavhandlingen snart? Fast jag har hört att det tar många år att skriva en sån. Men det gäller nog bara människor, inte intelligenta katter.

  SvaraRadera
 12. Vad spinnande det blir att läsa avhandlingen sen! Och vilken fin bild det är på dig idag, blogghjälpen och du har verkligen lyckats!!
  Men, å andra sidan, vem kan misselyckas med en så vacker katt? ♥

  Buffar
  Linnsen och Frank
  som för övrigt gillar att gosa både i knä, på tjockmage samt att bli burna! Linnsen gillar dessutom att gosa under täcke, vilket inte Frank gör.
  Vi tassar också gärna med på Nobelfesten! :)

  SvaraRadera
 13. Vilken jamarfin bild på dig! Låter som om du och blogghjälpen hade det riktigt mysigt. Vi går gärna på Nobelfest med dig och busar i trapporna. Jag såg till att matte tassade över pengar till myntakatter igår.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 14. Åh hoppas jag får komma. Jamars vad jag vill svänga på svansen i Blå hallen och bli klappad av Kronprinsessan Victoria. Det hade varit något, skulle inte tvätta pälsen på säkert en timma efteråt. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 15. Annmi, vad snällt att ni lagt ut er banner hos er. Vi hoppas många ser den!

  SvaraRadera
 16. Sippo, både du och Tindra är jamarvälkomna. Det ska bli jättekul.

  SvaraRadera
 17. Kjelle Bus, nä jag hade blivit jätteförvånad om du nobbat.

  SvaraRadera
 18. Dui och Deco, vi hade det jättemysigt. Önskar att jag kunde ha det så mycket oftare.

  SvaraRadera
 19. Maurice & Kajsa, Om jag blir doktor så måste ju jag få bestämma vad vi ska ha för mat?

  SvaraRadera
 20. M, C, T, S, Bra att ni kommer. Vi hade jättemysigt när vi snackade.

  SvaraRadera
 21. Findus, Isak och Rasmus, den där trappan i Stadshuset slår nästan min burdörr! Oj vad vi ska rejsa upp och ner!

  SvaraRadera
 22. Hjulia Huller om Buller, klart ni måste komma på nobelfesten! Alla mina kompisar är bjudna då.

  SvaraRadera
 23. Frasse, jamarbra att du redan har klädseln klar. Fast det tror jag vi har allihop. Vi kommer vara finast på hela festen! Och vi kommer ha roligast också.

  SvaraRadera
 24. Sambo och Roxy, vad kul att ni blivit medlemmar. Välkomna. Och vad omtänksamt att ta med en nätdörr som jag kan svinga mig i när jag tar emot priset.

  SvaraRadera
 25. Gustav, jag tror det kommer att hänga på blogghjälpen om jag blir klar i tid. I värsta fall får vi vänta till nästa år.

  SvaraRadera
 26. Linnsen och Frank, vad glad jag blir över att ni tycker det är en fin bild på mig! Tack. Att gosa under tecket var ännu en variant på goset *antecknar*.

  SvaraRadera
 27. Alice, blogghjälpen säger att det svåra är att få mig att titta in i kameran, men om jag gör det så blir alla bilder fina på mig. Vi skickar myntakatterna! Men alla har väl läst att vi inte får leka med dem utan tillsyn.

  SvaraRadera
 28. Nea, jag ska jama till att alla som vill blir klappade av hela kungafamiljen!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...