lördag 24 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Jaha, så har man klarat av medlemsmötet och loppisen också. Först kom det en massa tvåbeningar och satte sig på stolar. Så var det medlemsmöte och vi berättade om vad som hänt på katthemmet och vad vi planerar att göra. 

Blogghjälpen sa bl a att vi haft kontakt med en killa från de som äger våra lokaler och att han lovat hjälpa oss att hitta nåt annat, så att katthemmet kan fortsätta existera. Det tycker jag lät bra för jag har varit väldigt orolig för vad som ska hända med mig. Men blogghjälpen har sagt att jag inte ska vara orolig för att hon kommer aldrig tillåta att jag bara släpps ut vind för våg utan på något sätt kommer vi lösa situationen för våra katter.

Sen kom två djurpoliser och berättade vad de gör. Det är en väldig tur att de finns, kan jag berätta. Många djur får hjälp genom dem. De skulle också vilja börja samarbeta med oss. Vi ska se om det kan bli så. Jag tror i alla fall att jag ska börja skissa på ett avtal med dem. Jag ska berätta mer om det sen.

16 kommentarer:

 1. O en sådan tur att du var med på mötet med poliserna! Ett samarbetsavtal är verkligen inte illa och att det i alla fall pågår försök att hitta något annat åt er är ju jamarbra. Vi har också nästan hållit andan, Majsan och jag, för vi har varit så rädda att ni bara ska bli utkörda av den där fasthetsägaren, men nu kanske han visar sig vara en riktig snällis och blogghjälpen hade säkert inte velat att kissorna skulle stjälpas ut hur som helst. Hon jobbar nog på bra för att hitta nåt åt er.

  Tassisar från Otterbäcken genom Jenny
  f.d. södertälje katthemskatt

  SvaraRadera
 2. Vilken bra kille som lovar att hjälpa er så ni inte blir hemlösa igen. Men det jamar jag, att det skulle vi aldrig tillåta! *stampar*
  Lät väldigt spännande med djurpoliser.

  SvaraRadera
 3. Låter väldigt positivt! Å jag hoppas att djurpoliserna går ut till dagis och skolor, universitet och pratar om sitt jobb och vad det innebär. Kanske, kanske kan man få några ungdomar att inte göra illa ett djur då.

  SvaraRadera
 4. Mjau, vi håller Tassarna och hoppas att SkaparKatten puttar till med Svansen så att ni får en mirakulöst bra lösning! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 5. Oj vad spännande det låter med djurpoliserna! Hoppas ni får till ett bra avtal med dem! *håller tassarna* Vi hoppas också att killen kan hjälpa er med lokaler. Tänk vad mycket du har gjort de sista dagarna! *imponerad* Här har matte bara jobbat på sitt jobb så vi har knappt kunnat tassa runt hos våra bloggkompisar den här veckan. Du får se till att vila nu så du inte blir helt utkattad!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Mjau så jamars bra det låter, att ni kan få ngt annat ställe att vara på, om ni nu inte kan vara kvar där på katthemmet.
  Djurpoliser låter jamrs bra jamar vi.
  Tass tass

  SvaraRadera
 7. Djurpoliser är en väldans bra grej, tycker vi. Kul att ni fick besök av dem. Hoppas att det kan leda till samarbete er emellan. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Låter som en bra dag, lite ljusning i lokalfrågan även om ingenting är klart. Djurpoliser är en bra sak, alla som kan hjälpa djur som far illa är bra tycker vi. Vad du är vacker , jättefin bild på dig.Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Jenny och Klosterkatterna, jag tror inte att nån här på katthemmet är beredd att bara slänga ut oss! De tycker om oss och vill att vi ska ha det bra, precis som ni har det.

  SvaraRadera
 10. Sippo, blogghjälpen säger att vi bara MÅSTE lösa det här!

  SvaraRadera
 11. Karlavagnen, så småningom kanske de hinner det, men i dagsläget har de mer än fullt upp att rädda stackars nödlidande djur.

  SvaraRadera
 12. Wikki, jag hoppas också att Skaparkatten hjälper oss. Det är vi värda tycker jag.

  SvaraRadera
 13. Alice, men ni måste säga till matte att hon inte jobbar för mycket. Hon måste ju hinna vara hemma hos er också!

  SvaraRadera
 14. M, C, T, S, nä en sak vet vi säkert och det är att vi inte får stanna här. Men vart vi ska ta vägen istället vet vi inte ännu.

  SvaraRadera
 15. Findus, Isak och Rasmus, jag tycker det är jamarbra om vi kan hjälpa varandra. Det är det vi är till för.

  SvaraRadera
 16. Dui och Deco, tycker ni verkligen att jag är vacker? Det tycker blogghjälpen också!

  SvaraRadera

En katt på Södertälje Katthem berättar

Hej, jag är lite blyg så jag vågar inte riktigt berätta vad jag heter ännu. Men om ni vill följa mig så kommer jag börja blogga i början på ...