onsdag 7 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.


Idag har vår snälla vettis varit här. Det enda tokiga med honom är att han sticks. Fast han sticks inte så ofta och det var ett bra tag sedan han stack mig. Men några av mina kompisar brukar få ett stick nästan varje gång han är här. Särskilt de som nyligen anlänt.

Fast jag tror inte jag ska bli vettis när jag blir stor. Jag har funderat lite på vad jag vill bli. Säkerhetskatt som en av mina bloggkompisar (Sippo), abemissa (Imma), stationskatt (Findus, Isak och Rasmus) eller bara allmänt klok som Gustav och många andra katter? Fast det är klart, det vore ju bra om man kan ta tillvara mina klättringstalanger också.

Nåjam, jag får fundera vidare. Jag tror det löser sig av sig självt, bara jag får ett hem.

25 kommentarer:

 1. Det finns kanske behov av en klättrande säkerhetskatt som är klok? Vem skulle säga nej till att ha en sån hemma? Husse säger att jag är klok och klättrar gör jag ju med, fast inte lika bra som dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. DEAR LOAN SEEKER,

   XMAS LÅN ÄR HÄR NU I LÅG RATE 1%

   behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett Xmas lån? Vi ger till både företag och individ, så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
   Xmas lån är tillgängligt nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
   Företagets e-postadress: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
   Företag NMLS ID: 517219
   Jag önskar er allt bäst,
   REMY.FINK ...

   Radera
 2. Som du kan klättra, så borde du göra stor karriär som sotarmurre. Eller varför inte en sån katt som räddar andra katter som klättrat för högt i träden och inte vågar ta sig ner? Har ni hört något än från människorna från Öppet Hus?
  nosgos å gottisar
  Maurice, rörmokare & Kajsa, "under-sängen-dammare"

  SvaraRadera
 3. Det vore ju illa om dina fantastiska klättringstalanger inte togs tillvara i ditt kommande yrkesliv. Måste finnas bruk för någon med god syn och som inte är rädd för höjder. Som du jamar, när dina människor kommer ser de säkert vilken hjälp de kan få av dig!

  SvaraRadera
 4. Vi tror att en klättrande katt som du skulle vara väldigt bra att ha till tass för katter som har klättrat upp i träd och inte kan ta sig ner. Tänk så otäckt när det kommer en okänd tvåbening med lång stege och röd brummis och ska ta ner den stackars rädda katten. Då skulle det ju vara mycket bättre och trevligare om du kunde komma klättrande och tala om för den rädde hur man gör för att komma ner och sedan trösta och stötta!

  Trädkatträddare borde väl arbetet heta, kan det vara nåt? Fundera på det! :)

  Nosbuff
  Linnsen o Frank

  SvaraRadera
 5. Ojdå, Maurice och Kajsa hade lämnat samma förslag som vi, vi läste inte!

  Men det kanske är ett tecken på att det är ett yrke för dig!

  Buff
  Linnsen o Frank

  SvaraRadera
 6. Det är inte lätt det där, vettis verkar besvärligt men nödvändigt. Tycker nog att det går bra vara Madeleine. Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Du kan bli fågelskådare som jag! Det är ett kul och spännande jobb. Har man tur kan man fånga en och annan. /Smilla

  SvaraRadera
 8. Du kommer alldeles säkert på något smart sätt att utnyttja klättertalangen, tror vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Du är en sån klok och förståndig katt så jag tror att du kommer på massor av sätt att utnyttja din klättertalang!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 10. Ser att du redan fått en massa bra jobbtips Madeleine , så fler jobbtips kan jag tyvärr inte komma med :(

  Matte säger att inne i stan där hon jobbar så finns det en hel drös med ovettiga människor som slänger ut sina katter när dom åker till jobbet , så får stackars misse vara ute hela dagen utan mat och vatten och utan något som helst väderskydd :(
  En del har en kattrappa upp till sin balkong , men inte alla inte.
  Matte säger att det är ofta som det sitter katter utanför portarna , som jamar och vill följa med in. Men matte kan ju inte gärna släppa in dom för hon vet ju inte om det är rätt trappuppgång eller om deras matte eller husse är hemma.
  DUMMMA DUMMA 2-beningar som gör så !!!

  SvaraRadera
 11. Sippo, det är nog bara en träningsfråga. Jag tror du skulle kunna bli jamarbra på klättring också.

  SvaraRadera
 12. Maurice, rörmokare & Kajsa, "under-sängen-dammare", oj vilka fina jobb ni har! är det svårt att bli under-sängen-dammare? Det tror jag skulle passa mig, som motvikt till klättringen liksom.

  SvaraRadera
 13. Gustav, jag hoppas verkligen mina människor kommer att förstå vilken hjälp jag kan vara. Det behövs ju katter på alla nivåer i samhället.

  SvaraRadera
 14. Linnsen o Frank, det var ett jamarbra förslag. Jag skulle ju inte alls skrämma katten utan jama snällt så den inte blev rädd.

  SvaraRadera
 15. Dui och Deco, vad snälla ni är som säger att det räcker att vara jag. Så säger blogghjälpen också.

  SvaraRadera
 16. Karolina, Fågelskådare? Det låter jamarkul. Jag tror inte jag skulle behöva utbilda mig så länge för att bli en bra sån heller.

  SvaraRadera
 17. Findus, Isak och Rasmus, ja ännu är det ju ingen brådska. Men jag tycker man ska vara förberedd när det är dags för flytt.

  SvaraRadera
 18. Alice, tror du verkligen det? Det var snällt jamat.

  SvaraRadera
 19. Kjelle-Bus, ja det är verkligen jamardumt att göra så. Då är det bättre att katten är inne och sen kanske får gå ut en stund i koppel när tvåbeningarna kommer hem.

  SvaraRadera
 20. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med Ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem Att du är vi erbjuder alla typer av lån så om du är intresserad av detta Lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 21. DEAR LOAN SEEKER,

  XMAS LÅN ÄR HÄR NU I LÅG RATE 1%

  behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett Xmas lån? Vi ger till både företag och individ, så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
  Xmas lån är tillgängligt nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
  Företagets e-postadress: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
  Företag NMLS ID: 517219
  Jag önskar er allt bäst,
  REMY.FINK ...

  SvaraRadera
 22. Hej och välkommen till Spotcap Global Loan Services, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och även lånekonsult.

  Behöver du stort finansiell förstärkning? behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

  Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

  Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuld till inkomstkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl

  Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver

  Vi tillhandahåller lånetjänster i världsklass 24 timmar. För frågor / frågor? - Skicka ett mail till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

  Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

  Din ekonomiska frihet är i dina händer!

  SvaraRadera
 23. TILLGÄNGLIGT LÅNBJUDAN UTAN UPFRONT-AVGIFTER Hej, vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 2 000,00 dollar till högst 100 000 000,00 dollar med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 30 år till en mycket reducerad ränta på 3%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: luckybensonloanfirm@gmail.com

  SvaraRadera
 24. Jag erbjuder personliga, affärs- och fastighetsprogram och mitt huvudsakliga fokus är att hjälpa kunder att säkra det kapital de behöver för sina projekt med lågt intresse. Lånebelopp från 2000 USD med gynnsamma villkor och amorteringsscheman upp till 20 år. Jag gillar att arbeta med: Multifamily, lager, hotell, resorts, köpcentrum, detaljhandel, kontor, industriell, blandad användning, filmproduktion, grön energi, förnybar energi, guldgruvor, flygplatser, assistansbostäder, cannabis, speciella situationer, fixa & Flip och utrustningsfinansiering. Mina program möjliggör omedelbara lånebeslut "utan att göra en kreditkontroll". Kontakta vår mail pennymarkloanservices@gmail.com för mer information

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...