fredag 23 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.


Egentligen är det konstigt att jag står ut med allt jag måste göra här på katthemmet. Som nu i morgon till exempel. Först måste jag ordna med medlemsmötet. Och då är det inte bara att bjuda in medlemmarna må ni tro. Nä, först har jag uppdaterat stadgarna så de blir mer anpassade. Sen måste jag sammanställa en redovisning på vad vi gjort och vad vi planerar att göra så medlemmarna får veta vad som är på gång.

 Sen tänkte jag att det kunde vara intressant för medlemmarna att höra hur den nya Djurpolisen arbetar, så då har jag bjudit in dom också. När det ändå var så mycket folk här tänkte jag att det är lika bra att dra igång med en loppis också, så efter medlemsmötet ska det bli stor loppis utanför katthemmet. Det börjar kl 13.00. Då har jag köpt in korv + bröd, kaffe + kaffebröd och ordnat med lotteri med jamarfina priser.

I morgon kväll kommer jag nog vara jamartrött när jag är färdig med allt det här.

12 kommentarer:

 1. Oj så spännande med djurpolisen. Jag skulle gärna träffa en sån och erbjuda mina tjänster som säkerhetskatt eller konsult.

  SvaraRadera
 2. Mjau, ska ni också ha möte! Det låter ännu mer spännande än vårt lilla styrelsemöte i Örebro.... Önskar att jag kunnat vara med och hjälpa er - jag är bra på loppis! Lycka till! TassKram Wikki

  SvaraRadera
 3. Men kära nån så jobbigt du har haft det! Du är verkligen en duktig kisse. Tänk vilken tur att blogghjälpen har dig som kan ordna och ställa så bra med allting, men du måste vila ordentligt så du inte blir alltför trött.

  Vi var också bloggare när vi var på katthemmet, men inte var vi så där duktiga som du! Och det där med polisen var ett bra initiativ. Hoppas att du refererar lite av det i bloggen för oss som inte kan vara där och lyssna. Vi håller också på att ordna till allting tills matte kommer hem i morgon eftermiddag. Hon är långt ifrån färdigvårdad, men hon får komma hem och vara konvalecent här hemma, men med förhållningsorder från sjukhuset om eftervården. Idag har gammelmatte ordnat med en lämplig bädd åt henne för hon måste ha ett ordentligt stöd för nacken. Så du hör vi har också lite att ta tass om här hemma.

  SvaraRadera
 4. Lilla Madeleine, var rädd om dig och jobba inte för mycket, du måste vila ibland!! Kanske kan du försöka delegera lite till blogghjälpen..
  Lycka till med loppisen♥

  SvaraRadera
 5. Kära Madeleine, du måste vila dig mellan varven så du inte tröttar ut dig tills du får komma hem till ngn husse/matte framöver.
  Det där emd polisen låter spännande.
  Ta tass om dig nu över helgen.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 6. Det är bara inte klokt så mycket du klarar att ta tass om. Hoppas du får vila ut ordentligt efter alla dessa viktiga insatser. Vi håller tassar och tummar att det kommer många människor som vill köpa saker och - viktigast av allt, bli ägda av katter - på loppisen!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 7. Sippo, jag tror djurpolisen skulle har stor användning av dig. De verkar göra ett väldigt bra jobb, precis som du.

  SvaraRadera
 8. Wikki, vi vet att du är bra på bl a loppis. Du är jättevälkommen nästa gång det blir dags!

  SvaraRadera
 9. Klosterkatterna, blogghjälpen har berättat att ni, Jenny och Majsan, också var jätteduktiga som bloggkatter. Fast nu lever ni ett helt annat liv, ett liv som jag också hoppas få leva en dag. Nu får ni ta tass om er matte när hon kommer hem. Hon behöver er jättemycket nu.

  SvaraRadera
 10. Sambo och Roxy, visst skulle jag kunna delegera lite till blogghjälpen, men jag är lite orolig för att det inte blir som jag vill då.

  SvaraRadera
 11. M, C, T, S blogghjälpen säger att hon ser till att jag inte jobbar för mycket. Hon är också rädd om mig.

  SvaraRadera
 12. Gunilla och Frasse, jag tror inte det kom nån idag som ville bli kattägd direkt. Men i morgon är det öppet hus och då hoppas jag det kommer många.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...