fredag 16 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

På söndag är det snälla människor här på katthemmet som ska ställa upp på loppis i Järna för att få in pengar till oss igen. Det tycker vi är väldigt snällt av dem. På förmiddagen var blogghjälpen här med lite saker som kan säljas på loppisen. Jag har skrivit på vår hemsida att om ni har saker att skänka till loppisen (men inte böcker) så får ni gärna komma med dem till katthemmet.

Apropå pengar, så har flera frågat om det går att beställa de fina myntakatterna per post. Nu har jag skickat ut blogghjälpen för att ta reda på det och det går, men tyvärr kostar det lite. Om man beställer 2 myntakatter så kostar det 85 kronor att få 2 myntakatter skickade. Det är lite dyrt kanske en del tycker, men allting är relativt. Ni vet ju att alla pengar går till oss katter, ja förutom de pengar som Posten tar förstås.

Om nån vill beställa myntakatter kan man betala in 85 kronor på vårt plusgiro 38 93 41 – 9 och skriva sitt namn och adress och ”myntakatter”. Så ska jag se till att ni får katterna. Vill man bara ha en katt kostar det 60 kronor.

13 kommentarer:

 1. Hoppas att det kommer jättemycket folk till er loppis på söndag! De där myntakatterna var verkligen söta, så vi tror att de blir väldigt populära. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Bra att det finns snällt folk som ställer upp för oss katter, det går aldrig att jama tillräckligt mycket.

  SvaraRadera
 3. Hoppas det blir sol och varmt på söndag, så att massor av människor kommer till er loppis! Och att de har många pengar och blir intresserade av katthemmets verksamhet. Ju fler som stöttar er, desto bättre! Håller tassarna för mycket pengar på söndag!

  SvaraRadera
 4. Vad bra med en loppis till, hoppas att det blir massor med pengar. Myntakatterna är jättesöta. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Om man tejpar kattungarna platta i en plastpåse så kostar portot bara 12 kr. Sen när man får dom så "fluffar" man bara upp dom så ser dom ut som vanligt igen. det är ett tips.
  från vår matte.

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för tipset om Calm. Verkar ju jättebra!!

  Massor med kramar och nosgos

  SvaraRadera
 7. Vi håller tassarna för att ni får in mycket pengar på loppisen! Det är ju kalasväder så hoppas det kommer många köpsugna. Jag skall be matte tassa in lite pengar till myntakatter i helgen, de är verkligen jamarsöta!
  Se till att få vila lite i helgen också. Här skall matte ha tvättstugan så vi får allihopa hjälpa till att ta tass om den rena tvätten sen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Findus, Isak och Rasmus, myntakatterna är jamarsöta. Och det är jättekul att de är så populära.

  SvaraRadera
 9. Sippo, nä och de kan aldrig bli för många heller.

  SvaraRadera
 10. Gustav, jag hoppas det blir långa köer framför vårt bord och att de köper ALLT till överpris!

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco, ja nu är det många loppisar på gång. Nästa lördag blir det en utanför katthemmet också!

  SvaraRadera
 12. Kungsörsligan, vilket bra tips. Så ska vi så klart göra!

  SvaraRadera
 13. Nea, ja det är riktigt bra tycker vi. Fast vi förstår inte varför det bara finns att köpa hos veterinärer! Det behövs ju inget recept.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...