torsdag 8 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Nu har jag jobbat med öppet hus igen. Det var inte så mycket folk där, så blogghjälpen och jag hade lite tid att sitta och jama och mysa. Som vanligt hade jag en hel del att påpeka. 

För det första sa jag till henne att hon skulle skriva till alla mina bloggkompisar och tacka för allt stöd vi fått och får. Det sa hon att hon redan gjort men att hon gärna gör igen.   

Facebooksidan Rädda Södertälja Katthem har nu över 320 medlemmar! Det är fantastiskt. Bannern ligger ute på jamarmånga hemsidor. Det är också toppen. Filmen har berört jättemånga. En av de snälla tjejerna på katthemmet kan nästan inte ens tala om filmen utan att tårarna skjuter upp i ögonen på henne. Så mycket kan en film beröra!

Avslutningsvis fick jag lite godis. Sen kom blogghjälpen tillbaka för att våttorka golvet. Då satte jag igång att rejsa det värsta jag kunde. Det var jättekul. Nu ska jag nog snart sova.

16 kommentarer:

 1. Vad synd att det inte var så många, vi får hoppas att det kommer fler i helgen. Ni gör ett jättebra jobb.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Synd att vår matte var hos tandis idag och inte kunde komma till er..Men hon säger att hon ska komma till Öppet Hus på söndag med lite saker.
  Tänkte berätta att jag (Pontus) fyller 10 år imorgon, och att jag firar att jag kom till matte och husse för 4 år sen..

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att facebooksidan har fått så många medlemmar! Matte har skrivit på namninsamlingen också som Smulan och Amanda tipsade om. Över 600 har skrivit på här: http://www.namnlista.se/sodertalje-katthem-ska-vara-kvar/
  *kurr*
  Synd att det inte var så många som kom på öppet hus.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Egentligen behöver det ju inte komma så många, bara de rätta kommer. Och det är förstås bättre att vänta på just de människor som verkligen kan och vill bo med en katt. Vad jag förstår har ni många jamarsnälla människor på katthemmet, så du och de andra har det i alla fall fint medan ni väntar!

  SvaraRadera
 5. Det är ordning och reda med dig, Madeleine! Och så kan du rejsa runt och klättra också! Hoppas nu bara att all aktivitet gör att det löser sig snabbt och på bästa sätt för katthemmet! Det kan inte vara roligt att leva i ovisshet!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Ja du Madeleine vad skulle Blogghjälpen göra utan din hjälp ??
  Synd att det inte kom så många på Öppna huset , men som Gustav jamar så är ju det viktigast att rätt människa kommer :)

  SvaraRadera
 7. Så bra att vi når ut till många människor runt om i landet. Till slut kanske det är nån som har en bra idé som räddar katthemmet.

  SvaraRadera
 8. Du gör ett jättebra jobb Madeleine.

  Massor med nosgos till dig och blogghjälpen!

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, jag hoppas också det kommer fler i helgen. Vad ska de annars göra?

  SvaraRadera
 10. Kungsörsligan, vad roligt att matte kommer på söndag. Be henne komma lite senare, kanske vid 15.30-16-tiden. Blogghjälpen ska nämligen göra ett hembesök först och kommer nog inte förrän lite efter 15.

  SvaraRadera
 11. Alice, vi är så glada för alla som stöder oss på olika sätt. Vi bara måste få en lösning på våra problem *stampar med tassen!*

  SvaraRadera
 12. Gustav, jag vantrivs inte alls här. Men om jag får ett eget hem kan ju nån annan katt, som står på kö att få komma hit, få en chans till ett bättre liv. Det är så jag tänker.

  SvaraRadera
 13. Maurice & Kajsa, nä det är lite jobbigt just nu. Men blogghjälpen brukar säga att det är aldrig så mörkt som strax innan det ljusnar. (Vad menar hon med det?).

  SvaraRadera
 14. Kjelle Bus, hon vore helt förvirrad naturligtvis. Jag har sett tendenserna när jag inte har koll på henne!

  SvaraRadera
 15. Sippo, det är ju precis vad vi kämpar för. En dag kanske...

  SvaraRadera
 16. Nea, både jag och blogghjälpen tackar!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...