torsdag 15 september 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.
 
Efter gårdagens jobb med att få mina kompisar till sitt nya hem i Vadstena kanske ni tror att jag legat på latsidan idag och bara slöat? Nädå, jag hade inte mer än vaknat och fått lite mat i mig innan det var dags för dagens arbete.

Ikväll ska det nämligen bli telefonkonferens med det nya Riksförbundet för katthem som jag berättat om. Visserligen sa blogghjälpen att hon tyckte jag varit så duktig och jobbat så mycket på sistone så jag kunde ta ledigt idag, men ni vet ju alla att hon behöver hjälp. Och jag tycker det är roligt att hjälpa till också.

Jag hoppas telefonmötet går bra, men det tror jag. Vi hemlösa katter behöver ett Riksförbund!

14 kommentarer:

 1. Men oj, vad du jobbar och sliter! Det skall vara en svart kissekatt till att jobba så hårt som du gör! Se till att du får lite extra näring nu, en 3 - 4 dentisar skulle du nog må bra av.

  Du har så rätt - det där riksförbundet skulle ni verkligen behöva. Ja, jag tror det vore bra för alla katter - även för oss, som redan adopterat människor. För ett Riksförbund kan, genom sitt övergripande jobb för hemlösa katter, ge alla katter högre status!

  håller tummisar och sporrar för att allt löser sig!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Så bra det låter med ett Riksförbund för Katthem !
  Du ska se att det där telefonmötet kommer att gå som en dans :)

  SvaraRadera
 3. Du kämpar verkligen på för dina vänner, det märker man ju. Tänk vilken positiv effekt du skulle ha på den människa som du flyttar hem till. Finns ju inga begränsningar ju.

  SvaraRadera
 4. Det ska bli spännande att få höra i morgon om mötet. Är säker på att allt kommer gå bra nu när du håller i allt. Tänk vad fort du har lärt dig allt om jobbet där!

  SvaraRadera
 5. Jättebra med ett Riksförbund tycker vi. Heja Blogghjälpen, vi är säkra på att hon är jätteglad om du är med även o hon inte säger det.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Jamarns vad du är duktig och jobbar på! Du har verkligen gjort dig förtjänt av vila i helgen, se bara till att du får en ordentlig dentisranson också.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Hinner du klättra nåt emellan allt arbete?

  undrar
  Linnsen och Frank

  SvaraRadera
 8. Maurice och Kajsa, jag tror också att även ni som redan tagit tass om människor kan ha glädje av ett riksförbund. Man vet aldrig vad som kan hända i livet och om katters status höjs öka också chansen att vi bli väl omhändertagna om nåt tråkigt skulle hända våra människor.

  SvaraRadera
 9. Kjelle Bus, telefonmötet gick bra, men det återstår mycket att jobba med. Jag tycker de är snälla som ställer upp och jobbar för att vi ska få det bra.

  SvaraRadera
 10. Sippo, nä, jag skulle nog ta tass om mina tvåbeningar lika bra som du tar tass om din. De behöver ju oss!

  SvaraRadera
 11. Gustav, ja, man har liksom inget val. Om man får ta över en tvåbening som blogghjälpen är det ju bara att göra det bästa av situationen, annars blir det nog kaos.

  SvaraRadera
 12. Dui och Deco, ja blogghjälpen tycker jättemycket om mig. Det vet jag redan.

  SvaraRadera
 13. Alice, jag kanske behöver lite vila i helgen. Vi får se hur det går med dentisarna, men jag hoppas det blir riklig tilldelning.

  SvaraRadera
 14. Linnsen och Frank, jodå, jag missar inte mina träningspass. Man måste hålla sig i form om man arbetar hårt!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...