lördag 3 december 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu har jag tagit tass om öppet hus igen. Det kom ganska många människor och besökte oss. En del intresseanmälningar blev det också.

Blogghjälpen var inne hos oss en lång stund också.  Snart kanske jag ska få smaka godis igen. Längtar efter det. Det känns liksom att det är nåt som fattas i kroppen när man inte får godis!

Nu ska jag ta det lugnt och jama lite med min kompis Nilla.

8 kommentarer:

 1. Åååååå, dagens bild på dig är sååååå fin! Låter som det kommer vankas godis för Inka till jul - fast helst tidigare så klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jaaam, jag vill ha godis NU *stampar med tassen*

   Radera
 2. Härligt med många besökare! Snart får du en intresseanmälan du med! Du är jättegullig, hoppas du får massor med gottisar snart.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, blogghjälpen säger att man aldrig vet när det är dags. Rätt som det är kommer rätt människa och upptäcker mig.

   Radera
 3. Vad roligt att flera av dina kompisar fick intresseanmälningar! Snart är det säkert din och Nillas tur.
  Det märks verkligen att du är i STORT behov av godis, du ser nästan ut som en liten kattunge på bilden. Snart tynar du väl bort helt om inte gottiset kommer fram.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam är jätteorolig för att tyna bort i brist på godis!

   Radera
 4. Nu hoppas jag verkligen av hela mitt hjärta att du kan få smaka åtminstone ett par godisbitar snart! Det är du verkligen värd efter allt slit!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jam, jag tycker jag är värt hur mycket godis som helst. De kan lägga in flera paket i min bur!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...