söndag 11 december 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Igår såg vi på Nobelfesten, Nilla och jag. Vi tycker det var bra att så många hade glitter på sig. Vi skulle vilja leka med glittret. Men det gick bra att bara titta på det också.

Vi var som vanligt besvikna över att ingen katt fick nåt pris.  Vi hade föreslagit många kandidater.

Vi hade också föreslagit många som jobbar ideellt med katter. De har minsann skaffat sig kunskaper som verkligen är värda ett nobelpris! Vi ska jobba för att det uppmärksammas till nästa år!

Nu fortsätter vi jobba hårt för att Molle ska hamna på minst 10:e plats i Royal Canins Tävling.  Vi räknar med att alla fortsätter rösta på fina Molle. Just nu ligger han på 15:e plats.


8 kommentarer:

 1. Vi tycker absolut att många som jobbar ideellt med katter borde få pris.
  Självklart har vi röstat på Molle.. ser ut som har tagit in en plats till.
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi är några trogna som rösta på Molle. Frågan är om det räcker?

   Radera
 2. hemmamammafru.bloggplatsen.se12 december 2016 01:43

  Jag är en kvinna på 46 år, fru, mamma är tuff, envis som människa bor i Småland i en pytteliten by.
  Jag vill berätta om mitt liv och hur det är att bo i vildmarken på gott och ont. Mina funderingar och tankar och öden och äventyr m.m

  Skratta och gråt och bli glad och arg tillsammans med mig för jag säger precis som jag tycker utan krusiduller.

  Älska alla årstider m.m Jag har nära kontakt med alla djur runt omkring mig och alla barn.

  Det bästa jag vet är att resa till fjället och åka utför och åka på längden.

  Jag är alldeles för gammal för att blogga men det skiter jag i. Jag vill göra som jag vill och är både tjurig och envis. Man måste vara det för att klara av att bo så här.

  Jag prata om min stora passion och det jag älskar att göra i livet är: hundar, hästar (rider), åka utför och på längden, seglar, vandra, fjället, dragträning, promenader, träning, sticka, vänner, grillar, äventyr m.m

  Söker nya seriösa vänner att lära känna.

  Min bloggadress:


  http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här bloggen är ju till i främsta hand för kattälskare. Du är naturligtvis välkommen att följa den.

   Radera
 3. Säg till att ni vill ha lite glitterpynt i er bur! Matte är urdålig på att pynta ända sedan Snövit, som nu är i katthimlen, år 2011 rev ned hela julgranen. Hon säger att vi nog skulle göra likadant!! Så kränkande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vi får inte ha glitter i våra burar. De tror att vi kanske ska äta dom och det är jättefarligt för våra tarmar. Där får inte glitter eller andra trådar hamna.

   Radera
 4. I lördags var jag borta och kunde inte skriva något här. Däremot såg jag till att rösta på Molle innan jag åkte så den delen fixade sig.
  Vad kull att Mimmi Hittekatts mat var på besök. Hon är så snäll och omtänksam och en stor kattälskare.
  Tyckte det var jättebra att det inte är tal om att dela på dig och Nilla. Ni hör ihop och ni är ett jättebra stöd för varandra även ett nytt hem.
  Den där nobelfesten är jag inte intresserad av. Bara en massa slösande med pengar på folk som har råd att betala själva. Tänk lite på de verkligt behövande d.v.s. djuren istället.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, det var bra att du röstade trots att du var borta. Tänk om alla som var med på nobelfesten gav 100 kr till olika katthem!

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...