tisdag 27 december 2016

Kattenn Inka på Södertälje KAtthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Jahajam, nu är det "sista kvällen med gänget" (om inte husse måste jobba i morgon över förstås).

 Som ni förstår är det fullt upp här. Blogghjälpen var här på förmiddagen och gav Nilla en egen filt som hon ska ha med sig. Ni ser den röd/blå-randiga i bädden ovanför Nilla. Min egen helröda har tvättats idag och den är klar att packas i morgon.

På dagens bild jamar vi om allt som måste göras innan vi flyttar: provpackning, instruera nya bloggkatten, planera kvällens fest för kompisarna här på katthemmet med mera.

Visst är det lite nervigt att flytta efter att ha bott här på katthemmet, men vi är jamarglada att även vi får ett för-alltid-hem nu!

16 kommentarer:

 1. Lycka till sötnosar nu när ni flyttar till ert alldeles eget för alltid hem.
  Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackis, tack! Glöm inte att följa med efterträdare.

   Radera
 2. Oj vad spinnande! Gissar att ni kommer ha fest ikväll när alla tvåbeningar har gått hem. Provpackningen är jamarviktigt och bör genomföras flera gånger så ni är säkra på att få med allt. Försökt nu sova lite inatt efter partyt även om det pirrar ända ut i svanstippen och stort lycka till imorgon! Hoppas vi får höra rapporter sen om hur det går
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. ALice, vi har packat och packat upp 14 gånger nu. Tror vi får med allt!

   Radera
 3. Åh så spinnande!! Snart ett alldeles eget föralltid hem. Se till att packa allt ni behöver och hoppas att ni får en hej dundrande fest i kväll. Nosbuffar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, kul men stressigt. Ni minns hur det var, va?

   Radera
 4. Börjar med att skriva att det var så skönt att läsa i gårdagens inlägg att Viktor fått komma hem. Nu blir han säkert bättre för varje dag som går.
  Sedan är det nästan som en dröm att du och Nilla nu skall få flytta till en ny husse. Det känns så otroligt ända in i hjärtat och jag får en liten tår (av glädje) i ögat.
  En sak är klar och det är att er nya husse får ett par riktiga charmörer i sitt hem. Två blanka, svarta, vackra, och härliga kompisar. Grattis säger jag till husse!
  Ta det lugnt på festen ikväll nu och glöm aldrig vad mycket gott katthemmet med blogghjälpen och de övriga inte minst volontärerna gjort för er. De kommer att sakna dig och Nilla det är jag säker på.
  Nospussar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vi tror inte vi förstått riktigt själva att vi ska få ett eget hem. Men det ska vi!

   Radera
 5. Vi tycker också att det är jamarskönt att Viktor är hemma igen och har börjat äta - puh, så oroliga vi var!

  Nu gör vi oss fina och väntar på kattikoptern till er fest! Vi har med oss lite av varje från julbordet, så ingen skall behöva svälta... och några av godispåsarna som Mimmi gav oss i julklapp skall vi också ta med, förstås! Ses om en stund!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, det ska bli en hejdundrande fest! Vi är på partyhumör!

   Radera
 6. Jam på Er båda, jag blir så glad så glad att jag nästan gråter en skvätt när jag tänker på att ni nu får ett alldeles EGET HEM att ta tass om.
  Detta året kunde inte slutat på ett bättre sätt för er båda.
  Nu hoppas jag att ni firar allt vad ni orkar i natt innan husse kommer o hämtar er.
  Matte o husse skickar nospussar till er båda och jag svingar svansen av glädje för er.
  Lycka till i ert egna hem.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, vi gråter nästan också - men bara för att vi är glada.

   Radera
 7. Äntligen! Hoppas att er husse förstår vilket hedersuppdrag det är att få ha er i sitt hem �� det kommer bli så bra och jag hoppas vi får uppdateringar hur det går för er....
  Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, vi tror husse förstått. Han verkar vara en ansvarsfull kille.

   Radera
 8. Så roligt att ni ska flytta hem och börja det nya året HEMMA! Och husse kan vara lycklig som får hem två stycken mystrampare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, fast vi kanske inte mystrampar direkt i vårt nya hem. Vi måste nog bo in oss lite först.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...