söndag 4 december 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag har jag bara funderat på hur tokigt mycket är. Egentligen borde man inte läsa tidningarna, men som bloggkatt är man ju tvungen att hänga med. 

Man blir fundersam när nästan var och varannan människa går omkring med vapen på sig och använder det så ofta det går. Vilken värld vill de leva i?

Och sen alla tokar som sitter och hatar andra vid en dator eller telefon. Som katt vet jag att det inte kommer att ske att alla tycker lika i allt eller att alla tycker om alla. Man behöver inte vara dum för det, tycker jag.


Nåjam, jag tror jag får jobba vidare på det där med att få alla att förstå att man måste acceptera vissa saker. Men nu  ber jag er alla att, som vanligt, rösta på Molle i Royal Canins tävling. Ni vet väl att han lovat skänka all mat till oss på katthemmet om han placerar sig bland de 10 bästa? När ni följer länken, scrolla ner lite och under "Sortera tävlingsbidrag" markerar ni "Sortera efter popularitet".  Sen är det bara att leta sig fram till Molle som i nuläget har plats nr 18. Men han ska snart upp till plats nr 10 - minst! Med er hjälp går det.

8 kommentarer:

 1. Ja man kan undra vad tvåbeningarna håller på med.. Vara elaka mot andra är lätt bakom en dator eller telefon när man inte ser eller känner varandra. Men varför måste de vara elaka mot andra?? Det är något varken vi eller matte förstår. Måste ju kännas bättre att hjälpa andra människor och djur i stället.
  Sen hoppas vi på jamar mycket röster på Molle. Vi vill ju verkligen att våra kompisar på katthemmet ska få en massa mat nu till jul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, det är märkligt att många har så mycket lättare att vara elak än att vara snäll? Och lita på att vi röstar så mycket vi kan!

   Radera
 2. Man kan verkligen undra hur folk tänker..
  Självklart så har vi röstat på Molle! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja, eller om de tänker?

   Radera
 3. Molle har avancerat till plats 17, såg vi. Bättre kan vi om ALLA röstar troget varje dag!

  😻 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, helt rätt! Vi måste ha upp Molle till minst 10:e plats.

   Radera
 4. Jag kan bara hålla med dig om det där med en massa vapen i omlopp och en massa hatande. Det som är lite konstigt är att det verkar vara okej för vissa att hata eller uttrycka sig illa och oförskämt. I min värld skall ingen få bära sig illa åt mot någon annan.
  Det har blivit värre och värre med åren.
  Röstat på Molle är redan klart för dagen!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, tänk om det vore som i din och min värld överallt! Vad trevligt det skulle bli.

   Radera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...