måndag 5 december 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Jam undrar varför så många människor är så stressade så här före jul. Det verkar ju urfånigt att rusa omkring och handla en massa saker bara för att det är jul.

Jag har ett superbra tips: Istället för att rusa runt och köpa saker kan man i lugn och ro sätta in en slant på katthemmet! Sen kan man endera ladda ner brevet jag lagt in här, eller hämta ett på katthemmet. Sen skriver man bara i namnet på gåvogivaren - och så är årets bästa julklapp klar! Bra, va?

Sen till den ständigt aktuella punkten fram till 13.12: ni röstar väl på Molle. Han måste få fler röster nu. Vi är många som kämpar, men vi måste bli fler.   Det skulle betyda en hel del för katthemmet att få den mat han vinner.

4 kommentarer:

 1. Jag förstår heller inte vad många människor håller på med.
  Själv har jag lyckligtvis tvåbeningar som inte stressar o handlar en massa struntsaker bara för handlandets egen skull.
  Och jag har allaredan fått reda på av husse att mina julklappspengar har hamnat på kontot hos katthemmet i vår stad. Dom behöver pengarna bättre än vad jag behöver nya leksaker jamade han.
  Röstar på Molle varje dag, synd att man bara kan rösta en gång per dygn.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, du har en väldigt klok husse. Tänk om alla tänkte som han, då skulle vi katter på katthemmen ha en mer tryggad tillvaro länge.

   Radera
 2. Vilket bra julklappstips för stressade människor. Jag har helt slutat köpa julklappar utan jag skänker pengar till olika djur- och naturskyddsorganisationer istället. Det är mycket bättre än att stressa runt efter prylar.
  Kunde inte rösta på Molle förrän om en timme och åtta minuter (man kan ju bara rösta en gång per dygn) så jag gör det lite senare under dagen.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jag tror att kattmänniskor är klokare än människor i allmänhet. Det är ganska många som förstår att det är bättre att skänka pengar till nåt som betyder nåt istället för att köpa en massa prylar.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...