söndag 25 december 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Ni som läser bloggen varje dag kanske märkte att det inte blev nån blogg igår. Det var ju inte så konstigt eftersom det var julafton, men det var faktiskt inte orsaken.  Det var nämligen så att blogghjälpen fick åka till djursjukhuset med sin Viktor eftersom han mådde illa och kräktes och inte ville äta. Han blev inlagd över natten med dropp och kommer få stanna en natt till minst. Vi hoppas han kommer hem snart, för han är väldigt saknad.

Men det har ju hänt saker för oss också! Det ha gjorts hembesök och det verkade jättebra. Vår husse kommer ringa efter helgerna och komma överens om när vi ska flytta. Han jobbar i mellandagarna och vi ska visst få stick i nacken innan vi flyttar också, men allt pekar på att vi flyttar snart!

12 kommentarer:

 1. Hoppas Viktor kryar på sig och får komma hem till matte snart.
  Vad roligt att ni ska få flytta efter helgerna. Ett stick i nacken är ju inget när ni ska få ett alldeles eget för alltid hem.
  Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAckis, nä, vi nästan struntar i sticket i nacken nu.

   Radera
 2. Åh nu börjar det verkligen närma sig Inka! Nytt år och ett alldeles eget hem, det kan ju inte bli bättre. Vi fortsätter att dansa svansdansen för dig och Nilla.

  Sen skickar vi krya på dig hälsningar till Viktor. Inte roligt att vara sjuk och behöva åka till vettisen, speciellt inte på jul. Förstår att ni är oroliga för honom och saknar honom. Vi tänker på er och hoppas att Viktor snart kryar på sig och får komma hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, Vi har nog inte riktigt förstått vad som hänt ännu, men vi jobbar på det.

   Radera
 3. Vi har hållt alla tassarna för Viktor ända sen vi hörde att han var sjuk. Hoppas han får komma hem snart för det är inte roligt att vara på stickishuset.
  Vad glada vi är över att er nya husse fått godkänt! Tänk att ni skall få en alldeles egen husse att ta tass om och ett eget hemma! ♥♥♥
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vad snällt av er att hålla tassarna för Viktor. Vi vill inte att nån katt ska vara sjuk nån gång.

   Radera
 4. Hej Inka! Hoppas allt går bra med lille Viktor och att han får komma hem snart igen. Inte kul när någon man älskar blir sjuk.
  Däremot är det väldigt kul att allt såg bra ut hos er blivande husse. Nu hoppas vi att allt går i lås så att ni kan flytta hem till honom du och Nilla. Ni har ju väntat länge på ert för-alltid-hem nu så nu är det er tur!
  Nospussar till dig och Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, de man älskar ska vara friska, så är det bara!

   Radera
 5. Hoppas att Viktor mår bra igen och att det bara var tillfälliga besvär. Man blir ju alltid så orolig om ens katt mår dåligt.

  Låter jättemysigt att du och Nilla snart ska flytta hem tillsammans. Vilken tur ni hade som fick möjlighet att träffa varandra och bli kompisar. Ni är ju inte de första katterna som har hittat varandra på katthemmet. Kan nog kännas tryggare att vara två katter som flyttar tillsammans till ett nytt hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi kommer faktiskt från samma vanvårdshem, så vi har inte träffat varandra på katthemmet. Men vi har fått vara tillsammans på katthemmet och det är vi glada för.

   Radera
 6. Grattis till att få ta över ett eget hem med butler!
  Det har du och Nilla verkligen lyckats bra med!!! Se nu bara till att uppfostra den där personalen ordentligt... Sånt är viktigare än man tror. Han måste förstå snarast att det är ni som bestämmer hemma!

  Och så håller vi tassar och tummar till Viktor!
  Hoppas att han snart är frisk och kan äta julgottisar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mimmi, jam, vi ska nog uppfostra honom, men vi måste bli lite varma i pälsen i vårt nya hem först.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...