tisdag 6 november 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem

Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Idag är det den 6:e november. Det här är årets slöaste månad. Den går så långsamt så det är inte klokt. Det måste finnas nåt sätt att snabba upp den, men jag har inte kommit på hur jag ska göra ännu.

Det verkar i alla fall som att jag ska åka till mitt eget hem söndag den 18:e november.  Tror det är bäst jag börjar packa ikväll. Det är väldigt noga att jag får med mig rätt saker. Tror jag ska ha flyttplaneringssamtal med blogghjälpen på torsdag.

Sen måste jag börja träna min efterträdare också. Det är ju ett svårt läge att ta över vid. Flytten och byggnationen av nya katthemmet kräver verkligen sin katt!

12 kommentarer:

 1. Mjau, jag tycker nästan det går för fort. För att vi gillar ju att lyssna på dig. Fast vi vet ju att det snart kommer en annan bloggkatt, men det känns ändå lite sorgligt när ni flyttar. *suckar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, För en gångs skull håller jag inte med dig. Det här går ALLDELES för långsamt.

   Radera
 2. Förstår att du längtar extra mycket nu när det är så kort tid kvar. Vi jamar smed Sippo. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja nu börjar man ju nästan bli stressad. Det är ju mycket att tänka på nu.

   Radera
 3. Det är söndagen i nästa vecka! Då är det nog hög tid att börja träna upp efterträdaren. Att vara bloggkatt förstår jag är ett riktigt hedersuppdrag. Att bli katthemmets nos utåt på ett särskilt sätt. Det blir inte så länge för dig, men att få en egen människa är ändå det viktigaste.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, helt klart är en egen människa viktigast. Och jag ska snart börja träna min efterträdare.

   Radera
 4. Oj, snart får du flytta till ditt egna hem! Härligt!
  Har du valt den nya bloggkatten än?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, blogghjälpen och jag håller på att underhandla med min efterträdare.

   Radera
 5. Tänk att om 2 veckor så är du hemma hos matte. Säkert tillbringar du kvällen med att gosa och äta gottisar. Hoppas din matte låter dig blogga så vi kan följa dig i ditt alldeles egna hem. Det skulle vara så roligt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tror inte matte är så mycket för att blogga, men mattes syster, som har bloggen http://kattfamiljen.se/, kommer nog att hjälpa mig lite.

   Radera
 6. Men Bertil, som vi kommer att sakna dig sedan. Tasskram. Hoppas du kommer att trivas i ditt alldeles egna hem sedan. Hoppas du kommer med egen blogg, så vi får jama med dig efteråt oxå, *Hoppas*

  Tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, jag kommer sakna alla mina bloggkompisar också. Men jag kommer nog ha mycket att göra i mitt nya hem också.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...