lördag 17 november 2012

Katten Bertil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Bertil på Södertälje Katthem.

Idag har jag ordnat med det sista mötet för min del, nämligen medlemsmötet. Det blev mycket jobb, för grejer skulle transporteras från vårt nuvarande katthem till det nya. Jag fick hela tiden sitta med listor och pricka av att allt var med: stolar, bord, kaffe, bröd, socker, muggar, saft etc.

Hade jag inte tagit tass om detta hade det blivit kaos, det är ett som är säkert.

Nu ska jag vila inför morgondagen. Ska försöka sova lite också, men det kan bli svårt, för det är mycket att ordna med packning, överlämning till efterträdare, farväl till kompisar etc. 

Men i morgon är det dags! Matte: du har väl laddat med godis?

12 kommentarer:

 1. Som vi har väntat på den här dagen för din skull, Bertil! Och det skall bli så jamarspinnande att höra hur du trivs, när du har bott in dig och fått undersöka nya reviret nosologiskt... du skriver väl och berättar hur det går? Om inte annat så har ju din mattster en blogg som du kan tassa i... lycka till och tack för den här tiden!!!

  Hederstassar från klosterkatterna genom Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 2. Tur att du inte hunnit flytta än Bertil !
  Jam menar så du kunde hjälpa den förvirrade Blogghjälpen med Medlemsmötet och med alla grejerna som ska transporteras till det nya katthemmet :)
  Önskar dig all lycka i ditt nya hem och lycka till , till den nya bloggkatten som ska ta över efter dig !
  Nospussar och Gottisar i massor <3

  SvaraRadera
 3. Då är du helt slut nu då! Mycket att tänka på! Vi kommer att sakna dig såååååå mycket men är jätteglada för att du kommer HEM, det blir nog toppen! Hoppas att du kan tassa lite hos Heidi så vi får veta hur du har det. Nosbuffar <3

  SvaraRadera
 4. mjausan så du har en blogg dit du kommer att flytta i morogn, det har vi missat, mjau då får du höra av dig så vi får veta hur du har det i ditt nya hem. Det blir tomt efter dig sedan, men det ska bli trevligt att få lära känna din efterträdare sedan.
  Lycka till i ditt nya hem.

  Tass tass

  SvaraRadera
 5. Jamarns vad spinnande med flytten imorgon! Hoppas du kan sova lite inatt men jag vet hur spänd man är sista natten och hur man går igenom allt flera gånger i huvudet. Vi kommer också sakna dig jamarmycket, men är samtidigt så glada över att du har fått en sån bra matte. Du får lova att tassa hos Heidi och jama om hur det har gått!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Lycka till i ditt nya hem Bertil, vi tror att du får det jättebra!

  =^.^=

  Lördagsgos

  SvaraRadera
 7. Stort lycka till Bertil i ditt nya hem!!! Här kommer du vara saknad, men eftersom vi vet att du kommer att få ett fint eget hem så känns det helt ok, och vi ser fram emot att lära känna din efterträdare och följa varje dag som vi följt dig! Återigen, lycka till Bertil, det kommer att bli kanon!! KRamar på dig från Beata, Doris, Sunny och matte!!

  SvaraRadera
 8. Lycka till Bertil!! Så mycket som du har jobbat för att sköta katthemmet kommer du säkert att kunna hjälpa till med både det ena och det andra i ditt nya hem!! En sån TUR din nya familj har som får ha dig hos sig!!! ..Men hur SKA det gå för Blogghjälpen?
  lycka-till-nos-buff från oss båda

  SvaraRadera
 9. Lycka till önskar vi dig och din matte, Bertil! Hoppas att ni kommer att trivas i ert alldeles egna hem. Vi hoppas att vi får höra lite om hur det går för dig när du har bott in dig ett tag. Ha det så gott! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Din matte har laddat upp både med godis och roliga leksaker :-)

  //Kattmoster

  SvaraRadera
 11. Åhh Bertil, jag har knappt hunnit läsa vad du har jamat under din bloggperiod, men jag vill ändå kattulera dig till ditt nya hem!

  Jag förstår att du kommer att ta väl tass om din nya matte och att din myster (=mattes syster) har en blogg som du kan förgylla med gästinlägg!

  Lycka till och välkommen nästa bloggkatt! ♥

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 12. Jam vad vi kommer att sakna dig, men vi är samtidigt jätteglada att du nu äntligen får komma hem. Lev ett jamarbra liv. *svanshonnör*

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...