En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 31 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Ikväll var blogghjälpen på katthemmet och hjälpte till att städa våra burar och ge oss mat. När hon var klar med det gjorde hon äntligen det vi alla väntade på: HON TOG FRAM GODISET. Det blev alltså lördagsgodis till alla katter.

När hon var inne hos oss så satte hon sig på en stol och då hoppade jag upp i hennes knä, för jag hade en del att tala med henne om. Först frågade hon hur jag mådde. Då sa jag att det var OK, men att jag längtar efter ett eget hem tillsammans med Trulsa. Då svarade blogghjälpen att hon visste det och att hon jobbar så mycket hon kan för att vi snart ska få ett eget hem.

Hon sa att hon inte kan trolla, men att våra människor finns nånstans. Så sa hon att det är bättre att vänta lite längre och få ett riktigt bra hem, än att det går undan och blir fel hem. Det tycker jag ju att hon har rätt i egentligen, men vi vill ju att det både ska gå undan och bli rätt hem.
Blogghjälpen svarade att hon trodde att det kommer att gå undan den dag våra människor kommer. Hon lovade oss att hon kommer att göra hembesök så fort det nånsin går, när det är dags. Det tycker vi låter bra, för vi förstår ju också att man inte kan trolla fram våra människor.
Kanske kommer de på öppet hus i morgon?

10 kommentarer:

 1. Mysigt med lite lördagsgodis. Kan tänka mig det blev fest. Man tycker ju att det borde gå fort att hitta bra människor till hemlösa katter. Tänk så mycket lycka vi katter sprider omkring oss. Nu ska jag gå och tigga godis av husse.

  SvaraRadera
 2. Gott med lördagsgodis, det är ni väl värda! Vihåller alla tassar vi har och matte håller tummarna och tårna. Imorgon kommer de..Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Gott med godis! Alla katter blev nog glada när städningen var avklarad och smarret kom fram. Förstår att ni längtar efter ett eget hem, och vi tror precis som blogghjälpen att era människor finns någonstans. Hoppas att de hittar till katthemmet snart! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Lördagsgodis är en kattlig rättighet! Nu när semestrarna börjar ta slut så kommer säkert era människor snart! vi håller alla tummar och tassar för det, kanske redan imorgon?
  *nosbuffar*
  ps, matte har mailat kattartiklarna i ab till dem som sa till, är det någon mer som vill ha så jama till bara

  SvaraRadera
 5. Lördagsgodis i all ära, så trevligt, mjau
  det får vi oxå, *Fniss*
  Hoppas på våra fyra tassar att ni oxå kommer att få eget hem framöver.
  Matte ska hålla alla tio fingrar och tår att ni får eget hem snart.
  *Fniss*
  Vet ni vad missevänner?
  Jo vi har lagt till eran sait i mattes mobil, så nu kan vi läsa vad ni jamar om, även i mobilen, BRA VA ?
  *Fniss*

  Tass på er kära missevänner!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Hej Sippo. Vi tycker också att det borde gå fort att hitta snälla människor till oss. Vi sprider ju jättemycket glädje och harmoni, bara vi blir väl omhändertagna. Hoppas det gick bra med godistiggiset.

  SvaraRadera
 7. Hej Dui och Deco. Vi håller på att göra oss fina inför öppet hus idag. Vi hoppas så att våra människor kommer snart.

  SvaraRadera
 8. Hej Findus, Isak och Rasmus. Det var jättekul när godiset kom fram, men det tog en väldig tid, ska ni veta. Vi kanske får lite idag också...

  SvaraRadera
 9. Vi hoppas också att många ska hitta hit nu när semestrarna är slut och hitta oss. Blogghjälpen tackar för artiklarna du mailat. Hon ska ta med dem till oss så många får läsa.

  SvaraRadera
 10. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan.
  Jättebra att er matte håller alla fingrar och tår för att vi ska få ett eget hem snart. Kul att hon kan låsa om oss i mobilen också. Du kan hon vara uppdaterad jämt!

  SvaraRadera